Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na globala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkich, chciał bym się podpytać bardziej wtajemniczonych userów, jak aktualnie wygląda sprawa botów na globalu? Istnieje aktualnie jakiś dobry bot, który jest w miarę bezpieczny i niewykrywalny? Kiedyś dawno, dawno temu korzystałem z Honorbuddy, ale z tego co wiem to aktualnie lepiej z niego nie korzystać bo bany sypią się za niego dosyć często i gęsto. Kiedyś HB było niewykrywalne i generalnie było numerem 1. na rynku botów to wowa, aktualnie jaki bot jest takim #1? W ogóle istnieje coś godnego polecenia, czy nic ciekawego nie ma czym warto było by się zainteresować?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak wyglada aktualnie sytuacja z botami na globalu? ReBot chyba juz tez wykrywalny, tak przegladajac internet nie ma niczego. Ja w sumie potrzebowal bota tylko do auto rotacji,

Opublikowano

jak wyglada aktualnie sytuacja z botami na globalu? ReBot chyba juz tez wykrywalny, tak przegladajac internet nie ma niczego. Ja w sumie potrzebowal bota tylko do auto rotacji,

Ciezko jest z boceniem. Predzej, czy pozniej i tak dostaniesz bana. Na dodatek kilka tygodni temu przeszedl ogromny ban wave. 

Opublikowano

Właśnie skrypty na rotacje przyczyniają się do wyłapania bana niezależnie od bota. Jeżeli nie byłeś wcześniej banowany, to możesz śmiało ryzykować. Dostaniesz tylko czasową blokadę.

Opublikowano

nigdy nie dostalem bana jednak z drugiej strony boje sie rezykowac nie ma czegos takiego jak Hide IP czy cos takiego przeciez zawsze mozna jakos bardziej ominac zabezpieczenia.

Opublikowano

nigdy nie dostalem bana jednak z drugiej strony boje sie rezykowac nie ma czegos takiego jak Hide IP czy cos takiego przeciez zawsze mozna jakos bardziej ominac zabezpieczenia.

Zmiana IP nic tutaj nie da.

Sam sobie odpowiedz, czy warto jest bocic. Ja zaryzykowalem i w ciagu miesiaca wyexpilem 3 postacie do 100 lvla z full eq, pozniej dostalem bana na 180 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...