Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-papieros i olejki bez nikotyny

HarveyDent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przymierzam się do kupna ijust2. Chcialbym się was zapytać, czy są jakieś olejki do ep które są nieszkodliwe? Słyszałem że te beznikotynowe nie szkodzą.Jak to jest na prawdę ?

Opublikowano

gimbusie ile ty masz lat

beznikotynowe szkodzą tak samo, jak w ogóle

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

Jedno jest pewne, nikotyna szkodzi także te z zawartością nikotyny są bardziej szkodliwe dla organizmu niż te bez. Oczywiście, warto też zwrócić uwagę na co się pali, ważne żeby liquidy/bazy/aromaty miały jakieś atesty/certyfikaty. Nie kupować nic z niewiadomego pochodzenia.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Właściwie ciężko stwierdzić czy/jak szkodzi, szczególnie, że zdania są podzielone, a obecnie liquidy różnią się składem.

Ja kiedyś robiłem gliceryna+glikol propylenowy(1,2-propanodiol)+aromat. Była to też baza wielu sklepowych liquidów. Z tego co wiem raczej nieszkodliwe, tylko miało charakterystyczny smak.

Obecnie ciężko stwierdzić, ponieważ pojawiło się sporo liquidów chińsko-niewiadomego pochodzenia, o niewiadomym do końca składzie, lub efekcie danych składników.

Wiele więcej już nie powiem, bo od jakiegoś czasu nie interesuję się tematem. Najlepiej zaglądnij/popytaj na forach o e-papierosach, mamy parę popularnych.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Witam, przymierzam się do kupna ijust2. Chcialbym się was zapytać, czy są jakieś olejki do ep które są nieszkodliwe? Słyszałem że te beznikotynowe nie szkodzą.Jak to jest na prawdę ?

Że tak skromnie zapytam, po co kupujesz E-papierosa (w dodatku o ile się nie mylę moda) jeśli nie palisz?

Liquidy (bo to NIE są olejki) beznikotynowe szkodzą tak samo jak te nikotynowe.

Pozdrawiam.

fPySbep.jpg

Opublikowano

Osobiście nie widzę sensu palenia zerówki, ale na Twoim miejscu zainteresowałbym się https://e-plyny.pl/Baza-0mg-50-50-250ml. Masz 250ml zerówki w bardzo dobrej cenie i proporcjach. Do tego parę dobrej klasy aromatów i można zaimponować kolegom w gimnazjum. Sam kupuję już takie flaszki od roku + taką samą bazę 36mg i złego słowa o niej powiedzieć nie mogę. Palę ją przeważnie bez aromatów.

Opublikowano

Osobiście nie widzę sensu palenia zerówki, ale na Twoim miejscu zainteresowałbym się https://e-plyny.pl/Baza-0mg-50-50-250ml. Masz 250ml zerówki w bardzo dobrej cenie i proporcjach. Do tego parę dobrej klasy aromatów i można zaimponować kolegom w gimnazjum. Sam kupuję już takie flaszki od roku + taką samą bazę 36mg i złego słowa o niej powiedzieć nie mogę. Palę ją przeważnie bez aromatów.

Dzięki. W gimnazjum raczej imponowac nie będę, bo skończyłem już dawno, ale tak do domu myślę że będzie spoko.

Opublikowano

Po 0 boli głowa niektórych dlatego polecam 3/6.
Co do składu liquidów to większość nie wie, ale się wypowiada....
Patrz sam na skład, jak chcesz możesz robić własne wtedy są bodajże 4 składniki szkodzące tak, że aż nie szkodzące, a palenia masz na długo.

Ps. Mi zaraz iJust2 przyjdzie bo chce go przetestować :)

banner.jpg

Opublikowano

Po 0 boli głowa niektórych dlatego polecam 3/6.

Co do składu liquidów to większość nie wie, ale się wypowiada....

Patrz sam na skład, jak chcesz możesz robić własne wtedy są bodajże 4 składniki szkodzące tak, że aż nie szkodzące, a palenia masz na długo.

Ps. Mi zaraz iJust2 przyjdzie bo chce go przetestować :)

O, to jak już będziesz go miał to daj znać jak się sprawuje.

Kwestie liquidow jeszcze przemyśle, dzieki za informacje. Możliwe że będę sam robił albo zalatwie od ziomka który sam robi.

Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...