Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

orange

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to ją "olej" zapomni i po temacie! 200km od siebie też miałem takie okazje, ale chu z tego przecież to bez sensu jeździć 200km jak to pewnie nic na dłuższa metę by nie wyrobiło :D Wgl widziałeś jej fote, a ona Twoją ?

Opublikowano

Jak przyjedzie to wyruchaj ją i zakop

Ziomek ma racje

---

Olej ją, takie coś jest bezsensu. ;//

Opublikowano

Olej, związki przez internet są żałosne i niepewne.

To ty chyba w metina nigdy nie grałeś XDD.

Według mojej opini powinniśmy to przemyśleć gajs czy ta osoba jest slaba psychiczna?  no wiadomo plakala o typa ktorego nie zna : - D i jaki pomysl sie nasuwa ? tak masz racje zrób jej nadzieje ze bedziecie razem potem napisz ze zrywasz z nia wtedy sie ona potnie bo nie wytrzyma psychicznie wstawi ci zdjecia na gg z pocietymi cyckami nogami rekami itp a ty wklejasz na sadola harda i kazdy sie cieszy ze jakies ciekawe zdjecie na hardzie jest  :yay:

Opublikowano

No powiem Ci że daleko nie masz do niej.

Ja miałem 1200km po rozstaniu i wyrabiałem. No chyba, że ta "laska z GG" nie jest jakąś fajną dziewczyną, tylko wredną loszką.

Opublikowano

Jeśli Ci nie zależy to nie baw się w to. Aby brnąć w związki na odległość trzeba dwóch osób z takim samym przekonaniem że warto o związek się starać. Ty jak piszesz przekonany nie jesteś więc nie zmuszaj się na siłę do bycia z nią bo w końcu przyjdzie moment że znajdziesz kogoś bliżej a dziewczynie złamiesz serce.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że to nie ma sensu i Ci na tym nie zależy, to po prostu daj sobie spokój. 

ponoc płakała,wgl narobiła sobie nadzei no i problem w tym,że mi jej szkoda trochę

Nie.

Nie rób niczego z litości, bo i tak nic z tego dobrego nie będzie. 

Opublikowano

Po prostu przestań odpisywać, a nawet ją zablokuj. Skoro nie masz zamiaru się z nią nigdy zobaczyć ani nic to nie ma sensu się w to pakować.

Opublikowano

Lepiej, żebyś zakończył to teraz, niż za X czasu, gdy narobisz jej większych nadziei.

Taki związek nie ma przyszłości, zresztą z jakim zamiarem ona w ogóle bawiła się tą opcją losowania rozmówcy? Wyczuwam desperację. ._.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Sam powinieneś to wiedzieć my nie wiemy co czujesz z drugiej strony gdyby Ci to wisiało nie pisał byś o tym na forum więc jednak się tym przejmujesz.

Opublikowano

Ty sobie chyba jaja robisz XDDDDDDDDDD 

Płakała, bo z nią przez 3 dni na Gadu pisałeś, a potem powiedziales, ze nie chcesz miec z nia kontaktu? xD To co ona jakas niestabilna psychicznie jest czy co?

Ja tak troche nie kumam jak mozna przez jakis komunikator sie przywiązać do osoby, no przeciez nie da sie, to jest psychologicznie niemożliwe. Tylko i wyłącznie kontakt realny daje możliwość pewnego przywiązania emocjonalnego, a nie pisanie przez 3 dni na GG, co Ty za bajki opowiadasz (albo ona Tobie opowiada). Zlej ją i przestan szukac koleżanek przez jakieś losowania na GG, tylko rusz dupe z domu i normalne znajomości nawiąż, co to za chore pokolenie rośnie. Teraz sie jakas pojebana moda zrobila na utrzymywanie kontaktu z dziewczyna/facetem 24/7 przez Messengera czy inne gowno a potem na zywo albo tak jakby sie nie znali albo o czym gadac juz nie maja, bo 24 godziny na dobe pisza. Co sie dzieje z tym światem xD

5465845486.png

Opublikowano

gdy mialem 5 lat zajebalem sie w lasce z sondziedniej piaskownicy z sonsiedniego osie, wiadomka gangi uliczne wojny i brak sztamy miedzy naszymi osie

jednak jak to kazdy wie ja jestem amant i postanowilem podjac sie tego zwiazku na odleglosc, pewnej slonecznej niedzieli zebralem moih ziomkow i na rowerach pojechalismy tam

no niestety dostalismy srogi wpierdol, za kare po dzis dzien pluje tej lasce w twarz gdy ja widze, za to ze mnie wpuscila w maline zwiazku na odleglosc

wnioski?

elo jak tam rzycie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...