Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTS 250

yamsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ta grafika da radę podczas grania w cs GO ? ile mogę miec fps na niej i czy jest duża różnica między tą grafiką a GT 240 ?

Opublikowano

Miedzy tymi kartami jest przepasc, w sumie, pojdzie cs go na luzie, ale nie bedzie nie wiadomo ile fps, bo procesor masz sredniawy. Jaki masz budzet i zasilacz? Ogolnie lepiej by bylo kupic chociaz gts 450

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

tak tylko że nie wiem czy mi podejdzie pod płytę i czy będzie kompatybilna zasilacz 400 w posiadam i ta płyta moja ma to złącze PCI express 16 x tylko że to jest ta pierwsza wersja ... a mi też nie chodzi tutaj o 300 fps ale tak żeby koło 100 było ... bo na tej karcie to mam około 70-80 ale lagi w smok'u i lekkie ścinki co prawda rzadko ale jednak  a budżet też nie za duży 400 zł max zastanawiałem się nad r7 250 ale gość w salonie mi powiedział że mogą być problemy z kompatybilnością bo mam starszą płytę i dlatego doradził mi tą gts 250 trochę tańsza co robić ... ;d 

Opublikowano

A co myślicie nad GTX 750 opłaca się dołożyć i poczuć różnicę ? I czy wgl jest sens na ten procek i wgl w razie potrzeby do kupie zasilacz 

Opublikowano

Tak podejdzie,mimo że karta przy obecnym CPU może nie wykazywać 100% swojego potencjału,ale płytę masz dobrą,to z czasem możesz kupić i lepszy CPU

Tylko zmień też ten zasilacz..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

ok to na początek zasilacz i karta poźniej w miarę możliwości do kupie CPU . Dzięki za rady :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...