Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb serwera przyciągnie graczy?

VonziqPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam do was pytanie odnośnie jaki byście chcieli Tryb Gry na serwerze.

Taka prawda że EasyHC jest naje*ne od ch*ja i nie przyciąga to graczy.

Może wy macie jakieś sugestie?

Opublikowano

@VonziqPL Zauważyłem, że serwery Creative z WorldEditem mają bardzo dużą społeczność, niestety, same dzieci, ale da się na nich zarobić. Oczywiście WorldEdit powinien być dostępny dla każdego, nawet dla zwykłych graczy. Znałem taki serwer, który miał dziennie po 100 graczy. 

Opublikowano

@VonziqPL Właśnie nie. O tym serwerze co mówiłem, tam gracze mogli używać WorldEdita tylko na swoich działkach, jak zrobili kulę większą niż działka, nie wychodziły poza nie. Osobiście nie mam zielonego pojęcia jak to zrobili, ale jakoś zrobili. Co do użerania, to nie będziesz się użerał, tylko będą dzieci bez ortografii, każde słowo z błędem. I będziesz musiał dodać jeszcze możliwość wzięcia ślubu. ;D

Opublikowano

No powiem tak:

Serwerów EasyHC jest od ch**a ale większość z nich jest pewnie zjebane... Czyli dzieci mają ten serwer ;/

SkyBlock/PvP to popularne serwery, jest ich mało, jeśli się go bardzo dobrze ogarnie to będziesz miał dużo graczy ;)

A Hardcore nie ma po co robić ;] Jest kilka sławnych takich serwerów i by to nie miało w ogóle sensu ;)

PS. Ja sam jestem w trakcie tworzenia sieci, tworzę serwer Minecraft EasyHC oraz serwer CS DeathMath, niby dużo EasyHC jest ale jak będzie dobra reklama to ludzi przybędzie :D

50 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 / 450 / 500 / 550 / 600 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Jeżeli masz kase i kogoś kto dobrą reklame ogarnie ludzi przybędą nawet na słaby serwer ale to swoją drogą.W dzisiejszych czasach jest bardzo wiele osób które nie szanuja już pvp itp Tylko budowanie więc ja Bym zrobił jakiś skyblock albo jaki creative z działeczkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...