Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime z fabułą

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł joł, skończyłem przed chwilą noragami, powiem wam że nawet spoko fabuła.
A że nie mam nic ciekawego do roboty to potrzebuje jakieś ciekawe animce z fabułą niedającą raka.
Pliz joł 3ytdFCf.png3ytdFCf.png3ytdFCf.png3ytdFCf.png3ytdFCf.png3ytdFCf.png3ytdFCf.png

aa i dodajcie mój nick do posta 

Opublikowano

@Zarax

Napisane jest żeby dodawać mój nick kicałku 3ytdFCf.png
A coś z większą ilością odcinków? Tak 15-25

Opublikowano

Co masz na myśli pisząc dobra fabuła?

Jeśl wielowątkowa, nieschematyczna, szczegółowa, rozbudowana - polecam Monster.

Jesli oryginalna, wyrafinowana, klimatyczna, ciekawa, umożliwiająca interpretowanie (czasami aż cieżko było coś zinterpretować, zazwyczaj sa to w tym anime sprawy związane z psychologią czy filozofia, niby wydawalo mi się, że juz sobie to wszystko poukladalem w glowie, a nagle dojebali mini plot twista i już sam nie wiem, czy w 100%, że tak powiem wyłapałem alegorie) - bakemonogatari, nekomonogatari, nisemonogatari, monogatari series second season itd.

Opublikowano

^ full metala obejrzałem jak chodzilem do podstawówki, a fate to rak, znasz coś jeszcze?

Opublikowano

Guilty Crown

Aldonoah Zero 1 i 2

Darkness Than Black

Ergo Proxy

Zetsuen no Tempest

Te anime przychodzą mi na myśl gdy słyszę o dobrej fabule na tą chwilę ... jest jeszcze sporo ale nie chce mi się ich wypisywać ^^ gorąco polecam powyższe serie. :)

Opublikowano

@ManiekSpecjalny

Steins;Gate (1 sezon + OVA + film)

Code Geass (2 sezony)

Angel Beats > Charlotte

Death Parade

Hunter x Hunter 2011

Log Horizon (2 sezony)

Zankyou no Terror

Mirai Nikki (yandere, główny bohater - jedna z największych cipek pod słońcem.. pomińmy już to, że można wydedukować dlaczego taki jest. Miejsce dla trapa też się znajdzie)

Magi (2 sezony)

Kuroko no Basket (3 sezony)

Selector WIXOSS (2 sezony)

Noragami: 2 sezon wydaje się o wiele lepszy niż 1 

PS.

Haibane Renmei? Durarara!!? Baccano!? Toradora? Kino no Tabi: The Beautiful World? Nagi no Asukara?

Słyszałem, że Monster jest prawdziwą perełką. Niestety nie widziałem, ale możesz zobaczyć. Pewnie 99% osób tutaj mnie poprze, Ci którzy oglądali.

@1361622928-U485574.pngRoyal3

od 1 odcinka do ostatniego? xD 

Opublikowano

@ManiekSpecjalny

Steins;Gate (1 sezon + OVA + film)

Code Geass (2 sezony)

Angel Beats > Charlotte

Death Parade

Hunter x Hunter 2011

Log Horizon (2 sezony)

Zankyou no Terror

Mirai Nikki (yandere, główny bohater - jedna z największych cipek pod słońcem.. pomińmy już to, że można wydedukować dlaczego taki jest. Miejsce dla trapa też się znajdzie)

Magi (2 sezony)

Kuroko no Basket (3 sezony)

Selector WIXOSS (2 sezony)

Noragami: 2 sezon wydaje się o wiele lepszy niż 1 

PS.

Haibane Renmei? Durarara!!? Baccano!? Toradora? Kino no Tabi: The Beautiful World? Nagi no Asukara?

Słyszałem, że Monster jest prawdziwą perełką. Niestety nie widziałem, ale możesz zobaczyć. Pewnie 99% osób tutaj mnie poprze, Ci którzy oglądali.

od 1 odcinka do ostatniego? xD 

Fate/zero rakową fabułe od 1 odcinka do ostatniego? Przecież ty nawet tego nie obejrzałeś, a się wypowiadasz. I kto byl niby trapem w mirai nikki? Nie przypominam sobie, nie mowie, ze takiego nie bylo, ale przypomniałbyś mi?
Opublikowano

a ty spamujesz zamiast edytować wcześniejszy post :P ... jak Ja teraz xD Tak na serio to zamierzam to w bliskiej przyszłości obejrzeć ;) Oglądałem jedynie tego z 2015 i mi się podobał. Oczywiście kreska, animacja najbardziej wpada w oko <3 

Opublikowano

a ty spamujesz zamiast edytować wcześniejszy post :P ... jak Ja teraz xD Tak na serio to zamierzam to w bliskiej przyszłości obejrzeć ;)

To nie jest spam, odnosze sie do tego co napisałeś co z kolei jest odniesieniem do tematu. Jakbym dał edita w jakims poprzednim poscie to bys tego nie zauwazyl, bo kto przegląda posty, ktore juz wczesniej przeglądał.

Ja nie mowie, ze nie masz zamiaru tego obejrzec, tylko skoro nie obejrzales to czemu piszesz, że fate/zero ma rakową fabułe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...