Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extazy-MU | Season 3 Episode 1 | Exp: 9999x | Drop: 100% |

bl4d3pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale licznik przekłamuje w grze jest ok 50 osób, a na liczniku 10.
Jednak dobrze pokazuje..

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Jeśli masz jakieś programy włączone w tle to je wyłącz (w procesach) mi np: LiveGuard wykrył program od sterowników AMD Catalyst Control jako haxy.

Opublikowano

Nie przerwało podczas pobierania? jeśli nie to napisz jakiego pliku/ów.

Opublikowano

Po włączeniu Extazy-Mu.exe wywala odrazu cos takiego : " Nie mozna uruchomić programu, poniewaz na komputerze nie znaleziono MSVCP12.dll. Spróbuj ponownie zainstalowac program aby naprawic ten problem " . Następnie po wciśnięciu OK wyskakuje bład Game Guarda a mianowicie : " MISSING LiveGuard.dll ! " . Clienta sciagłem z oficjalnej strony servera, kilka razy rozpakowałem i usunąłem żeby sprawdzic czy nie ma błędu przy rozpakowaniu. Jakies pomysly ?

Opublikowano

wyłączyłem wszystko i ciągle pokazuje że nie mam tych plików... 

dodam że system mam windows 8 x64.

Dobra ogarnąłem problem z msvcp120.dll ale ciagle wywala game guarda

Opublikowano

Masz ten plik LiveGuard.dll w folderze? spróbuj clienta uruchomić jako administrator.

Opublikowano

uruchamiam za kazdym razem jako administrator, do tego sciaglem klienta znowu tak w razie czego, nic to nie dalo a sam wspomniany plik jest w kliencie... :/

Zastanawiam sie czy moze jakos przez lunchera sie dostac, ale nie wiem czy sie uda i konca sie pomysly a gra ciagle nie działa :/

Opublikowano

Nie blokuje go czasem jakiś antywirus albo zapora systemowa? dodałbym na Twoim miejscu do wyjątków cały folder "LiveGuard" i plik "LiveGuard.dll"
Jeśl chcesz mogę Ci upnąć cały ten folder z plikiem może to coś da, ale wątpię.

Opublikowano

Zapore mam wylaczona , anty wira tez wyłączyłem i dodałem caly folder do wyjątku. Upnij ten folder i plik moze cos pomoze , nie wiem czemu to nie dziala, inne servery i wersje śmigają normalnie

Zostaje mi pewnie tylko poszukanie innego servera :( szkoda bo chciałem zajrzec....

Opublikowano

To ja odpadam.. nie mam pojęcia czemu tego pliku nie widzi u Ciebie, a niby go masz w folderze.

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem... Windows 8.

Server z waszego ftp nie działa... Może coś jest nie tak z klientem na mega? Moglibyscie wrzucic go jeszcze gdzies ? Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie tylko Ty masz ten problem jest też parę osób na innym forum, ale brak rozwiązania (wczoraj nawet pisałem do dwóch adminów i ani jeden nie odpowiedział)
Ja też pobierałem cleinta z mega i wszystko jest ok. System oryginalny? U mnie działa na W8.1 i W10.
Na stronie serwera jest Skype może tam uzyskacie pomoc.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale gdy wchodzę w plik uruchamiający mu to live guard mi ją wyłącza bo sądzi ze mam jakiegoś cheata a nic takiego nie mam na komputerze wtf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...