Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BadCompany MU | Full Season 2 | exp 100 | drop 30| START 05.12.2015!

BCMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej, już dostęp odblokowany. Zaraz to naprawię! :)

edit.

Problem z antyhackiem naprawiony. Już nie powinien krzyczeć :)

Co do kolegi Shevrill.

Serwera nie polecam, admin rozdaje buffy po 6k, 25 online mówi samo za siebie.

Buffy od gm były w ramach eventu na start. Trwały dosłownie 5 minut i wszyscy gracze dostawali buffy. To nic złego.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Serwera nie polecam, admin rozdaje buffy po 6k, 25 online mówi samo za siebie.

Shevrill, już tak nie płacz:)

chciałam dla was dobrze

Opublikowano

Witam mam problem. Wyskakuje mi błąd o treści: "Component 'GIF89.DLL' or one of its dependencies not correctly registered: a file missing or invalid"  z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam.

Opublikowano

Witam mam problem. Wyskakuje mi błąd o treści: "Component 'GIF89.DLL' or one of its dependencies not correctly registered: a file missing or invalid"  z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam.

Kolego zignoruj ten błąd. On nie powinien przeszkadzać w uruchomieniu gry :) Jeśli nadal masz problemy-> pisz na stronce http://badcompanymu.eu:)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Chyba warto tu pograć. Trzeba przyznac ze ustawienia serwera są takie ze chce grac.. Oby tak dalej. 

Polecam.

Chyba warto tu pograć. Trzeba przyznac ze ustawienia serwera są takie ze chce grac.. Oby tak dalej. 

Polecam.

Nick: Arts/ Artur24 / Boski

Opublikowano

nie lubię się powtarzać ale dla tego serwera naprawdę warto :D atmosfera i administracja przednia ZAPRASZAM JESZCZE RAZ ! :)

Opublikowano

Tez nie lubie się powtarzac ale MUSZE :)

Rejestrujcie sie i grajcie tu bo warto..Naprawde. Tu się naprawde przyjemnie gra;)

Nick: Arts/ Artur24 / Boski

Opublikowano

Zrób drugi serw S2 PVP no reset exp 300-500 :)

Narazie jestem skupiony na tym serwerze. Jeśli serwer dobrze się rozwinie, wtedy rozważę utworzenie drugiego z taką konfiguracją  :)

Pozdrawiam i zapraszam :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Niestety Serwer nie sprawiedliwy dla wszystkich. Jedni mają Autoclikery a jedni nie. Nie powinno być żadnych blokad bo nie sa skuteczne w 100 % co daje jednym bardzo dużą przewagę.

Ja po 2dniach odszedłem. Nie polecam SERWERA

Opublikowano

Kolego markk1,

Niestety Serwer nie sprawiedliwy dla wszystkich. Jedni mają Autoclikery a jedni nie.

Uważasz to za nie sprawiedliwe, jakby ktoś znalazł działający cheat i tym samym miał przewagę? Otóż masz jak najbardziej rację w tym, co napisałeś ale to również tyczy się innych serwerów.. ba! nawet innych gier mmo! Wszędzie są cheaty i zawsze znajdzie się ktoś, kto znajdzie sposób by je użyć. Skoro na serwerach globalnych jest pełno cheaterów to czy Twoje oczekiwania względem tego serwera nie były zbyt wygórowane? 

Nie powinno być żadnych blokad bo nie sa skuteczne w 100 % co daje jednym bardzo dużą przewagę.

Czyli serwery globalne również nie powinny mieć żadnych blokad, bo przecież może się znaleźć jakiś cheater i mieć przewagę nad innymi graczami.

Ostatecznie- nie ma takiego systemu zabezpieczającego, który eliminuje 100% cheaterów.

Nad blokowaniem tego ustrojstwa pracuję bezustannie, a do tej gry jest tego masa, więc na zablokowanie większości potrzeba czasu.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że jeszcze u nas zawitasz :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

W ciągu ostatnich dwóch dni zauwazylem ze liczba graczy powo;i wzrasta. Wbijajcie dalej;)

Zapraszam serdecznie!

Ciągle pracujemy nad tym, by grało się przyjemniej!

Nowi gracze wciąż mają szansę na dogonienie czołówki!

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Na stronie niby ladna ilosc graczy - cale 60 ; p  a wbijcie na serwer i dajcie /online.. ; D 18-20 w godzinach wieczornych... ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...