Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenovo y50-70

cycu1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chodzi mi dokładnie o ten model :

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5780637612

Laptop gamingowy za dość rozsądną cenę wszystko ok tylko... Jest jedna rzecz która mnie irytuje, jakim cudem mam na tym laptopie zainstalować gta V skoro tam nie ma tam wbudowanego napędu optycznego?! (cd/DVD)

Zna ktoś odpowiedź na to magiczne pytanie?

Będę wdzięczny ;)

Opublikowano

Masz pena, dyski na USB, napędy DVD na USB, sieć LAN i inny komputer, sieć internetową, torrenty itp  , jak widzisz cudu nie potrzeba.

Mam trzy laptopy w jednym tylko nie ma napędu, w dwóch wkładałem płytkę na chwilę może po 2-3 razy w ciągu całego roku. Jak widać napęd jest całkowicie zbędny , zresztą patrząc a cenę laptopa kupno napędu USB za 100 zł to grosze. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Tak jak w temacie chodzi mi dokładnie o ten model :

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5780637612

Laptop gamingowy za dość rozsądną cenę wszystko ok tylko... Jest jedna rzecz która mnie irytuje, jakim cudem mam na tym laptopie zainstalować gta V skoro tam nie ma tam wbudowanego napędu optycznego?! (cd/DVD)

Zna ktoś odpowiedź na to magiczne pytanie?

Będę wdzięczny ;)

Pobierasz z internetu albo kupujesz zewnętrzny napęd, sam mam tego lapka i gta i pobierałem z neta (masz kod na płycie).

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ok dzięki za info, mam jeszcze jedno pytanie gdybyś miał wybor co do dwóch sprzętów to co byś wybrał to Lenovo y50-70 czy tego Msi ge72 apache pro z i7 5700 16 GB RAM i GTX 970 3GB 1GB + 128 ssd czy jest sens wydawać 6k na laptopa który za 2 lata będzie się nadawał na "śmietnik" ale za to pogram na full detalach czy lepiej wydać te 3,5k i pograć przez 2 lata na trochę gorszych detalach.

Dodam jeszcze że mało bywam w domu i dlatego myślę nad laptopem...

Opublikowano

Dlaczego dwa lata? ;) Laptop za 6K nie "nadaje się do śmietnika" po dwóch latach. Stare laptopy ,przegrzewające się np: mój ma już 6 lat MSI CX600 więc twój rownież 6 lat może spokojnie pociągnąć ;) Szanuj go ,"pielęgnuj" i to wystarczy.

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...