Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałem oscamowany z itemu w CS:GO

Przemioss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zostałem oscamowany z itemu w CS:GO

Otóż grałem na serverze CS 1.6, typek dodał mnie do znajomych i powiedział, że 'ojebali go za 200€, obstawia na lounge i da mi 30zł PSC za P90 | Trygon', obiecywał, że mnie nie okradnie i w ogóle. Bałem się bardzo, ale w końcu zdołał mnie namówić...

Dał mi połowę kodu, wymieniłem się, a tu nagle jeb, blokuje mnie i dowidzenia. Czy mogę w jakiś sposób odzyskać itemek? :(

Jest mi bardzo przykro, że zostałem oscamowany i naprawdę chciałbym aby gościu został chociaż zbanowany, a najlepiej żeby itemek wrócił...

Nazywał się ENZz =DD, nie mam jego profilu oraz ustawił sobie na prywatny.

Mogę w jakiś sposób odzyskać item?

Proszę o pomoc :(((

Opublikowano

Nie ma szans, wychodzi na to, że dałeś mu item z własnej woli, valve nic z tym nie zrobi, gdy napiszesz do supportu to po nawet przeczytają początek, będą wiedzili o co chodzi i usuną to sobie nie czytając nawet do końca.

Jak chcesz to pisz, ale to tylko dlatego, żeby pracownikom valve polepszyć humor.

Itemu nie odzyzkasz.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Zrozum człowieku , że jesteś naiwny, zostałeś oszukany, nie możesz go ani zabanować , ani odzyskać kasy .. I proszę nie spamcie tutaj więcej 

Opublikowano

Nie odzyskasz. Nawet gdy napiszesz do Valve nic z tym nie zrobią, dałeś mu z własnej woli. Możesz się tylko pożegnać ze skinem.

graphic.png                                                    

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...