Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heartstone - co po 1 etapie

Looke83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam pytanie odnośnie tego co należy zrobić po odblokowaniu wszystkich postaci i kart podstawowych. Na chwilę obecną mam 950 golda, 0 pyłu, wszystkie postacie min. lev 10, przed chwilą w trybie expert pokonałem wszystkich przeciwników [nie wiem czy każdą postacią można i dostaje się 100 golda, czy jest to jednorazowa nagroda] i teraz stoję przed zagadką co dalej.

Na forum pisze się albo Naxxramas albo Arena...oczywiście brakuje kart  podstawki i wiem, że na arenie niekoniecznie muszę dostać pakiet podstawowy, nie mniej prosiłbym Was o nakierowanie mnie co teraz będzie najefektywniejsze. Oczywiście daily quest i 3 wygrane pojedynki pomijam, bo to logiczny i najprostszy sposób na 140-200 golda [rozumiem, że w przypadku pojedynków postać również nie ma znaczenia...po prostu 3 wygrane i koniec :/ ].

Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

Wydaje mi się, że kupiłbym 10 podstawowych boosterów (doliczając 50g). Spróbowałbym sklepać na Twoim miejscu Burst Rogue'a, bo najtańszy i dosyć dobry będzie na 20 rangę, dodatkowo sobie możesz obejrzeć jak nim gra MKKR. Kolejnym powodem jest to, że nie potrzebujesz przygód do niego. A jak już go poskładasz to powinieneś dać radę nim w miesiąc i pięć dni uzbierać 4 skrzydła naxxa i 1 brm (co 6 dni nowe skrzydło) jeżeli robiłbyś codziennie 30 winów i questa za minimum 40. Aren nie polecam, no chyba, że jesteś jednym z tych utalentowanych i będziesz miał nerwy na granie tego. 

518831445005751729602.png

Opublikowano

Dziękuję za podpowiedzi...a te pojedynki to robić rankingowe czy treningowe??Czy jest sens podnosić poziomy wszystkich bohaterów [do 20 pewnie tak bo gold karty wejdą, które jak wyczytałem można na pył przerobić], ale potem ma to jakiś sens ??

Opublikowano

Podstawowych kart (złotych podstawek też) nie spyłujesz więc sensu nie ma. Robisz tak: grasz rankingowe, na 20 randze i jak masz już 3 gwiazdki to włączasz rozgrywke i poddajesz się i później normalnie grasz, poddajesz się i tak w kółko, to się nazywa farmienie 20 rangi, farmisz 20 range, bo tam jest największa szansa na początkujących którzy mają gówno-decki. 

518831445005751729602.png

Opublikowano

@GunZ1313 ja w tym miesiącu w połowie na 23 randze spotkałem parę razy control warriora, freeze mage, handlock i midrange paladynów z FULL DECKIEM więc taki mindfuck dla mnie był co ten typek za karty ma ;D Polecam też pooglądać jakiś graczy (Black, Bixente, Kolento itd.) można się dużo nauczyć Z tym 1k golda bym kupił 10 basic pakietów a potem zbierał na naxx całe a potem brm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...