Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ubuldiers

MAFRIX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Mamy Ci dziś do zaprezentowania coś specjalnie na święta. Chciałbyś zbudować bezpieczny dom, w bezpiecznym mieście? Ale jednocześnie też pograć najzwyklejszy w świecie survival, w którym mógłbyś pościnać trochę drzew, pobawić się ze zwierzakami, a także z tymi... no, innymi gorszymi typkami?
To mamy coś specjalnie dla Ciebie! Serwer, na którym będziesz miał to wszystko od ręki i bez żadnych problemów.

Oto przedstawiamy świat, w którym będziesz mógł się bawić w luźne budowanie na swojej własnej działce (będziesz miał pewność, że nikt Ci tego nie zniszczy), oraz jednocześnie, w między czasie, jak budowanie Ci się znudzi, będziesz mógł wejść w rozgrywkę survival.
Zapewniamy dużo zabawy, miłą atmosferę i dostęp 24/7.
Nasza administracja pomoże Ci w każdym problemie, a Nasza mapa sprawi że oszalejesz z zachwytu.

Survival jest dodatkiem, głównie do zdobywania surowców, które potem możesz wykorzystać na swojej prywatnej posesji, lub sprzedać w sklepie pomnażając swój majątek. Na naszym serwerze znajdziesz oprócz działek, budynki przystosowane pod prywatne sklepy, domy, ville, bloki oraz wieżowce, w których możesz robić wszystko. Nie brakuje również śmiesznych tabliczek, które na pewno rozweselą nie jedną osobę. Wszystkie posesje mają swoją cenę, działki niewielkie oddalone od miasta są darmowe. 

Wszystkie informacje o serwerze znajdują się na stronie: ubuldiers.pl

Informacje:

Otwarcie: 05.12.2015 18:00

Nazwa serwera: Ubuldiers

IP serwera: ubuldiers.pl

Strona serwera: ubuldiers.pl

Ilość slotów: 100

Wersja minecrafta: 1.8

Administracja: 18+

PVP, moby: na survivalu

WL, PREMIUM: nie

Screeny z serwera:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

Opublikowano

Pomysł bardzo ciekawy, ale polecam dodać coś świątecznego.­
Chętnie zagrałbym na takim serwerze. 

Opublikowano

Mam też nadzieję, że na serwerze będzie przyzwoity drop surowców.. zachęca mnie to miasto i przedewszystkim te działki, bo nie są z pluginu. Wejdę o tej 18 i zobaczę jaki serwer. Chciałbym, żeby mnie zachęcił do grania na nim..

Opublikowano

Polecam serwer 10/10

-Nie ma lagów

-Miła Atmosfera

-Pomocni Administratorzy

-Działki nie są z pluginu,a zrobione ręcznie *co jest najważniejsze według mnie*

Nic dodać, nic ująć! Wbijajcie!

Opublikowano

Gram na tym serwerze i powiem wam że warto wbić na serwer ponieważ jest miła administracja tak jak gracze więc co tu dużo gadać wbij i się przekonaj :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...