Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Cagroso.pl?

Gość Lujekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Siemka, znalazłem serwer metin2 co ma przypomnieć starego metka i wg mnie jest fajny a wy co sądzicie?

Link: http://cagroso.pl/

Opublikowano

Start o 20 wbij, a się przekonasz czy to serwer dla ciebie czy raczej nie bo takie zdanie innych 'znawców' któzi grali tylko na easy nic ci nie da. Lepiej wbic samemu i ocenic :)

Opublikowano

Zobaczy się jak będzie stał już minimum 1 dzień, wtedy będzie można ocenić i serwer i administracje :)

Opublikowano

Zobaczy się jak będzie stał już minimum 1 dzień, wtedy będzie można ocenić i serwer i administracje :)

Administrację to się ocenia po miesiącu, w pierwszych dniach wiadomo że chcą przypodobać graczom i zarobić. 

Z resztą co Ja tu będę pisał, byłeś w zespole Kamelisa, to powinieneś wiedzieć xD  

Opublikowano

Administrację to się ocenia po miesiącu, w pierwszych dniach wiadomo że chcą przypodobać graczom i zarobić. 

Z resztą co Ja tu będę pisał, byłeś w zespole Kamelisa, to powinieneś wiedzieć xD  

Z kamelisa ledwo 2 tygodnie wytrzymali pomagając, chociaż i tak wtedy było im trudno bo po zgłoszeniu bugu naprawiali go 2 dni xD

Aktualnie JarajTo pracuje non-stop, więc chyba nie będzie tak słabo z Cagroso :D

Opublikowano

Z kamelisa ledwo 2 tygodnie wytrzymali pomagając, chociaż i tak wtedy było im trudno bo po zgłoszeniu bugu naprawiali go 2 dni xD

Aktualnie JarajTo pracuje non-stop, więc chyba nie będzie tak słabo z Cagroso :D

No właśnie, ledwo 2 tygodnie  :D 

Miejmy nadzieję, że Cagroso nie zostanie zostawiony po miesiącu :)

Opublikowano

Myślę, że jeśli ktoś szuka serwera podobnego do PLa to najlepiej na PLu zagrać xD

Stabilny, ludzi jest w miarę no i jest masa eventów ostatnio :)

Opublikowano

Dokladnie jak ktos szuka PL to niech na nim zagra :) tym bardziej ze niedlugo maja otworzyc nowy serwerek

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...