Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaką wersję grać?

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dawno nie grałem w Terrarię, lecz naszła mnie chęć powrotu i może zrobienia jakiegoś serwera, dlatego mam do Was pytanie. Na jakiej wersji grać i na jakiej zrobić serwer? :)

Opublikowano

@GTAVOnline

Jeżeli chodzi o akcesoria i zbroje to stosujesz wszystkie z nich do danej klasy. Z bronie nie ma jednej najlepszej. Jedne zabierają więcej many, inne mają umiejętności których nie da się przeliczyć. To zależy od sytuacji.

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

@MrSnake To proszę o bronie, które zadają największy damage (miecz oraz jakiś pistolet/karabin), zbroje, które mogą przyjąć najwięcej obrażeń. A z akcesoriów wymień mi takie, które dodają możliwość latania (skrzydła, wiem, jak się nazywały, ale nie wiem, czy nie zmienili nazwy, jak nie zmienili, to i tak podaj nazwę), buty z którymi można chodzić po lawie i wodzie (Obsydian Boots?), tarczę (też chyba Obsydian coś tam), lustro (Mirror, chyba) i te liany potrójne jak się też nazywały. :)

Opublikowano

@GTAVOnline

Zbroją z największą ilością pancerza jest Solar Flare Armor. Najlepiej używać dwóch mieczy w zależności czy masz dużo przeciwników lub jednego dużego:

-Meowmer

-Star Wrath

Najlepsze skrzydła to Solar wings. Buty: Lava Waders. Tarcza: Ankh Shield. Przedmiot do wracania do domu: Magic Mirror. Najlepszy hak do łapania się ścian: Lunar Hook.

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...