Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zmiana nazwy aktywnych konkursów

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewien pomysł.

Teraz jak w aktywnych konkursach pojawił się wywiad z Marselo, wygląda to moim zdaniem po prostu źle.

714cm4.jpg

A jakby tak zmienić tą nazwę na np. "Najnowsze wydarzenia na forum" albo "Forumowe nowości", czy coś w tym stylu?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

­Jestem za, bo oprócz tego wywiadu można zauważyć też akcje "Pozbądź się punktów ostrzeżeń z Mentor Team", której konkursem też raczej się nie nazwie. ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­

­Jestem za, bo oprócz tego wywiadu można zauważyć też akcje "Pozbądź się punktów ostrzeżeń z Mentor Team", której konkursem też raczej się nie nazwie. ;)

Dokladnie.

Opublikowano

powinna być oddziela tablica pod konkursami, nie każdego interesuje jakiś tam wywiad ze sławą mpc czy coś innego, powiem nawet, że większości to nie interesuje

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

powinna być oddziela tablica pod konkursami, nie każdego interesuje jakiś tam wywiad ze sławą mpc czy coś innego, powiem nawet, że większości to nie interesuje

Może takiej tabeli do końca 2018 się doczekamy.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sugestia jest warta pod uwagę. Proponowałbym następujący pomysł, aby powiększyć tabelkę i dodać drugi terminal ważnych rzeczy.

bAoY8Eo.png

Opublikowano

Sugestia jest warta pod uwagę. Proponowałbym następujący pomysł, aby powiększyć tabelkę i dodać drugi terminal ważnych rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...