Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-papieros

gothic654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy, na czym tobie zależy :P

Nie robi on dużego dymu, jeśli o to ci chodzi.

Kup sobie najlepiej jakiegoś dobrego boxa z napięciem i w ogóle.

Znajdziesz za 200-300 zł już coś konkretnego.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Ijust jest okej aczkolwiek zbyt dużych możliwości to Ci on nie daje.

Masz dzisiaj dużo sprzętu na edymie w dobrych cenach także szukaj.

Opublikowano

Jeśli jesteś nowicjuszem, to bierz. Na sam początek wystarczy.

Natomiast jeśli palisz już jakiś czas i myślisz na zmianą sprzętu, to polecam Subox Mini od Kangertech'a. Szczególnie, że dziś można wyrwać poniżej 200zł na e-dymie.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Teraz w czarny piątek jest Smoke II Cube z 400 zł na 250 przeceniony, lecz chyba wezme Ijusta2, bo jestem nowy w tym:P

Kolega mi dal swojego na weekend to obaczje go xD

­

Opublikowano

Żadnych papierosów się kupować nie opłaca :p

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

zamiast zaczynać od 0 i po kolei kupować od najgorszego do coraz lepszego ( jak komuś się hobby spodoba) to odrazu kupić mechanika za 100$ + goblina za $20 , zrobić claptona i można jechać ostro.

Opublikowano

@sotoran
iJust2 jest wart 120, a aktualnie masz promocje: https://e-dym.pl/black-friday/1635-bf-zestaw-eleaf-ijust-2.html

Co do zamej efajki polecam ją. Siorbie dużo liquidu i grzeje się czasami (to akurat w większości nowych) to chmurki lecą solidne jak za taką cene. Ja osobiście będę miał we wtorek, ale wczoraj miałem okazje palić kolegi :)

@tripipi
Akurat Subox Mini ssie aktualnie :)

banner.jpg

Opublikowano

z ijustem jest taki problem że na atomizer może nalot rdzy wbić. Bateria jest ze stali nierdzewnej ale atomizer już nie ale sprzęt dla początkowych vaperów całkiem przyjemny. Wiadomo że jak mu się spodoba to kupi coś porządniejszego po jakimś czasie. Znajomi mają i chwalą sobie ale dla mnie mechanik to i tak cudeńko jest xD

Opublikowano

@b△ry ja mówie o 120 euro :D. Jak już faktycznie chcesz się troche pobawić , to można kupić boxa 60W + goblina . 

powiedz mi czym różni się mechanik (box) za 100 zł od tego za 100 $/euro?

Opublikowano

Mam ijusta, mogę z czystym sumieniem polecić. Sporo siorbie, wczoraj mi poszło w wieczór 15 ml :)

Vapuje na nim jakiś miesiąc, póki co zastrzeżeń nie mam.

Opublikowano

Teraz w czarny piątek jest Smoke II Cube z 400 zł na 250 przeceniony, lecz chyba wezme Ijusta2, bo jestem nowy w tym:P

Kolega mi dal swojego na weekend to obaczje go xD

Tylko kolego pamiętaj ze 2 akusy + ładowarka = 140 zł więcej

Do iJusta są straszne grzałki ale można to wybaczyć ponieważ sam mod kosztuje ~100 zł. Już wołałbym kupić samą baterie i jakąś zakraplaną górę.

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...