Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Lineya.pl System Naramiennych Szarf, System Petów, Nowy slot na wierzchowce.

Crew.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przedstawiam Wam nowy system zwierzaków, który będzie dostępny na naszym serwerze.

Oprócz panelu, zostały całkowicie zmienione modele zwierzaków/wierzchowców/handlarzy. 

Nasz towarzysz, gdy zdobędzie odpowiedni poziom będzie mógł zdobywać przedmioty, działa to na zasadzie "autopick'upa" oraz wspomagać nas w walce z potworami. 

Dodatkowo na nasz serwer zagościł system szarf, są one w pełni sprawne, odbugowane. Szarfę będzie można zdobyć ze "Skrzyni Podróżnika" na 70 poziom, po czym będzie możliwość ulepszania jej na większy poziom, wraz z coraz większym poziomem szarf, zwiększa się procent absorpcji.

Niżej przedstawiam kilka ss'ów.

i37er5.jpgpqj16n.jpg50rzdd.jpg

71p3sb.jpg

ccl3rd.jpg

plfp1i.jpg

Zachęcam do wyrażenia opinii. 

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

tak bardzo nowosci

propsy

Czy nowości, tego nie powiedziałem. Jedno jest pewne, że modele jak i sam system petów jest wyłącznie zrobiony pod nasz serwer.

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Czy nowości, tego nie powiedziałem. Jedno jest pewne, że modele jak i sam system petów jest wyłącznie zrobiony pod nasz serwer.

Modele zostały zrobione tak? Od zera?

Opublikowano

Modele zostały zrobione tak? Od zera?

Wyeksportowane, oraz poprawione pod względem animacji, tekstury. 

Pozdrów Multisia. 

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

jak chcesz to ode mnie :D

Polecam tego Pana z całego serca, zachęcam do kupna. :D

Odnośnie szarf, na naszym serwerze zostały zrobione przez nas. Skalowane na item_scale.txt. 

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Ciekawy system petów i bardzo fajne modele 3D :D

Zajrzę do Was ;]

Zapraszam, wkrótce zamieszczę więcej informacji odnośnie serwera.

Na tą chwilę, mogę ujawnić, że będzie to Medium z max. poziomem 140.

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Popraw VM na SS.

Jak wygląda sprawa z tworzeniem szarf - standardowo jak na serwerach globalnych musimy siedzieć tygodnie w grze?

Opublikowano

Popraw VM na SS.

Jak wygląda sprawa z tworzeniem szarf - standardowo jak na serwerach globalnych musimy siedzieć tygodnie w grze?

Nie, szarfę początkową dostajesz ze skrzyni na 70 poziom, ostateczna wersja ze skrzyni 50 poziom.

Odnośnie prefiksu, nie wiem co za półmózg z moderacji, ustawił [VM]. 

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

zeu611.jpg

#Update

Dodaliśmy kostiumy na broń, każdy z kostiumów na broń można bonować (maxymalnie 3 bonusy.)

Więcej informacji przedstawimy wkrótce, oprócz tego dziś zostaną dodane sklepy offline. 

Pozdrawiam.

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

zeu611.jpg

#Update

Dodaliśmy kostiumy na broń, każdy z kostiumów na broń można bonować (maxymalnie 3 bonusy.)

Więcej informacji przedstawimy wkrótce, oprócz tego dziś zostaną dodane sklepy offline. 

Pozdrawiam.

Fajne.

Opublikowano

Bedzie można mieć założone kostiumy na broń, ale schowane tak, by była widoczna tekstura broni? Tzn. jest na serwerze zwykły kostium, który mamy ubrany, ale możemy go "ukryc", by wyświetlało nam zbroje. O coś takiego mi chodzi z tymi broniami :)

Opublikowano

Bedzie można mieć założone kostiumy na broń, ale schowane tak, by była widoczna tekstura broni? Tzn. jest na serwerze zwykły kostium, który mamy ubrany, ale możemy go "ukryc", by wyświetlało nam zbroje. O coś takiego mi chodzi z tymi broniami :)

Oczywiście, wprowadzimy taką możliwość

#Update v2

Dodaliśmy Shop'y Offline, aktualnie jesteśmy w trakcie prac końcowych.

cadujg.jpg

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

No widzę coraz więcej serwerów będzie miało sklepy :D

A kiedy prace nad interfacem?

Opublikowano

No widzę coraz więcej serwerów będzie miało sklepy :D

A kiedy prace nad interfacem?

Czekam na grafikę 2D, zabiorę się za kodowanie.

MLODY I GNIEWNY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...