Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConflictOnline l Cap100 l CH/EU l FreeSilk l Protected l Craftingsystem | START 27.11.2015

nativ3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wiecie moze czemu nie działa mi mbot ?? nie chce mi sie zalogowac przez niego natomiast  gdy normalnie włączam silka to wszystko jest ok 

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też wbijam, nick RudySkurwiel. o ile zrobi się wolne miejsce.. , jakie są utworzone aktualnie gildie/unie? szukam tylko aktywnej z ts3. Jeżeli gildia ma sie opierac na boceniu i wpadaniu tylko na fortece to ja dziekuje z miejsca

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Conflict.dll is damaged. wut? ktos miał podobnie?

Mi co chwile wyskakuje że plik zawirusowany :)

Jakby ktoś chciał przygarnąć osobę co dawno, bardzo dawno ostatni raz grała w silka to może napisać do mnie - nick Xanter

76561198001815076.png
Opublikowano

Wie ktoś jak rozwiązać problem z inspekcją? Próbuję uruchomić silka przez mbota i launchera, w pierwszy przypadku w logach bota wywala mi coś takiego: 

[23:23:37] Właczanie 'D:\ConflictOnline[BETAv393]\sro_client.exe /22 0 0'
[23:23:41] Connecting to loginserver 'sglatschtwieder.co-sl.com (185.30.164.10)' on port 15779...
[23:24:02] ERROR: Cannot connect to loginserver [10060]
[23:24:02] Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączony host nie odpowiedział.
[23:24:02] Stop training

A kiedy przez launchera wywala mi po prostu info o inspekcji. Proszę o pomoc...

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

z czego najszybciej to sie pobiera?

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

z czego najszybciej to sie pobiera?

Większe znaczenie ma prędkość Twojego łącza, ale najszybciej powinno się pobrać z Google Drive lub mega.co.nz.

@PazikPan nie mam gildii, nie gram już na tym serwerze. :P

Opublikowano

Większe znaczenie ma prędkość Twojego łącza, ale najszybciej powinno się pobrać z Google Drive lub mega.co.nz.

masz jakas gildie? za jakies 10 minut powinno sie pobrac to fajnie by bylo zaczac od razu w gildii :D

ludzie jak by co mam nick Pazik

od 19 probuje sie zalogowac caly czas mam cd przy logowaniu a niby na stronie pisze 1495 /1500

Pomoglem?

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

mógłby ktoś wrzucić link do kompletnego mbota? widziałem kilka linków ale są zawirusowane i nie da sie ich pobrac.  Z góry dzieki wielkie ;p;p;p

mógłby ktoś wrzucić link do kompletnego mbota? widziałem kilka linków ale są zawirusowane i nie da sie ich pobrac.  Z góry dzieki wielkie ;p;p;p

Opublikowano

Porazka juz 1h sie loguje i nic

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zapraszam do gry!

Gildia Cosanostra rekrutuje. PM w grze do:

Tomciu

Morfinka

lub każdego napotkanego członka z gildii   ;)

xyz

v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v

Opublikowano

Gra ktoś z Conflict 2.0? Najlepiej ludzie z TheDestiny?

@Edit

Szukam Polskiej gildii - wizz 100lv IGN: Lochu

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

przepraszam ze tak długo nie odpowiadałem. niestety miałem pewne problemy z PC i właściwie to od teraz zaczynam grać.  Tak więc poszukuję Guildii dobrej pisać do mnie nick   Albiniak  Warrior/cleric 60 lvl

Opublikowano

mam problem loguje sie na grze i nie mam tego przycisku do zrobienia postaci moze ktos pomoc?

Pomoglem?

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

Dobra chłopaki jak jeszcze gracie to mój nick PanPazik jestem w grze raczej 17-22 codziennie wiec pisac

Pomoglem?

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

Conflict.dll is damaged. wut? ktos miał podobnie?

Wczoraj się z tym problemem uporałem. Trzeba zainstalować wszystkie paczki C++ Redist:  2005, 2008, 2010, 2012.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...