Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie sie w ustawionym miejscu - w jaki sposób to skonfigurować?

Skibol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ mam lobby na serwerze i gdy np wchodze na inny serwer przez teleport i pogram tam i wyjde z serwa i wbije i zaloguje sie lobby to jestem w tym miejscu czyli w portalu bo jak do niego wchodzileem to wyszlem z lobby.

Moje pytanie to jak ustawic ze jak wejde ponownie na serwer to bede tam gdzie ustawie? czyli spawn

Ps. uzywam pluginu logit

Opublikowano

Dla AuthMe jest to /authme setspawn

Dla Multiverse jest to /mv setspawn

Za pomocą Plugin Menager możesz ustawić priorytet wykonania czynności, np u Cb domyślnie spawnem zajmuje sie logit, możesz to zmienić na np Essentials lub Multiverse Core.

A może chodzi Ci o to? http://www.mpcforum.pl/topic/1260556-pytanie-logowanie-na-spawnie/

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Dla AuthMe jest to /authme setspawn

Dla Multiverse jest to /mv setspawn

Za pomocą Plugin Menager możesz ustawić priorytet wykonania czynności, np u Cb domyślnie spawnem zajmuje sie logit, możesz to zmienić na np Essentials lub Multiverse Core.

A może chodzi Ci o to? http://www.mpcforum.pl/topic/1260556-pytanie-logowanie-na-spawnie/

Chodzi mi o to że gdy wchodze na serwa loguje sie to jestem na spawnie ustawionym bo gdy sie zaloguje to mnie tepa tam gdzie bylem ostatnio przed wylogowaniem a ja chce zrobic  tak aby gdy sie zaloguje bede na spawnie a nie w ostatnim miejscu z ktorego wyszlem z serwera 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...