Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zrobic Zlote I Biale Hwangi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O bardzo mi się to podoba :D

Jeżeli wydasz już clienta dasz mi zapytania do navicat do tych zbroi? Bo tamten pan z którym tworzyłem serwer nie chce mi ich udostępnić ;x.

@Edit do tych szmaragdowych itd ;D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Nie moge zrobic tego bo nie mam tego sam zrobilem dodam moje pliki item_proto do navicat :) gdzie jest 7 stron item_proto i wszystkie bajery typu tarcze znalezione na googlexD

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

O to jak skończysz to zarzuć mi te pliki item_proto do navicat : >

no tak ale jeszcze musiałby ci dać łatk ido tych broni ;d.Jak bys juz dał to ja tez poprosze.

rossygn.png

26981.jpg

18706.png

18590.png

21571.jpg

21495.png

31824.png

31453.png

23819.png

Opublikowano

ktos pisal ze ma textury...wystarczy podmienic za textury nie uzywanych zbroi ktoe sa....te"biale" podmieniasz texturke w navicacie ustawiasz wartosci jakie chcesz....cliencie to samo zeby sie zgadzalo i nadajesz ikone .ot po problemie:P

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

Nam tutaj chodzi o dodanie zbroi jako osobnych.Szmaragdową stal już dodałem i widać ją na postaci oraz w EQ.Ale jak w plikach MSM z root dopisze kolejną zbroje czyli:

SpecialPath			"d:/ymir Work/pc/warrior/"
ShapeIndex			27
Model				"warrior_lord.GR2"
SourceSkin			"warrior_king01.dds"
TargetSkin			"warrior_king03.dds"

SpecialPath - Ścieżka do zbroi wojownika.
ShapeIndex - numer który wpisujemy w item_proto z clienta np taki jakiego nie było czyli 27, dzięki temu będzie widać zbroję na nas.
Model - Textura .GR2
SourceSkin - textura zwykłego hwanga.
TargetSkin - Textura która ma być wyświetlana na naszej postaci.

I robię tak do końca zapisuje pakuje i nie widać mi tej zbroi.Tyle co, coś porobiłem i widać mi szmaragdową stal i resztę też ale tych nowych białych itp już nie.Co do textury to dodałem i zapakowałem ją i po rozpakowaniu tam jest.Może ktoś pomoże?Albo ten kolega co pokazywał białe hwangi, złote na swoim filmie by nam udostępnił swoje pliki MSM z root.Prosimy.Oczywiscie jak wpisuje 27 w value3 ponieważ taką wartość nadałem w ShapeIndex to dalej jej nie widać o co chodzi?.

Opublikowano

@ Forumowicz92 Tydzien nad tym myslalem ale teraz po 4 zbrojach dalszych nie widac :( i dlatego ja podmieniam reszte za te zbroje typu ciagliwosc:)

@ Client beda wszystkie id bo sam je zapisujexD

@edit Client niewiem kiedy bedziexD ale za kilka dni

@edit 2 Forumowicz92 thx pomogles mi rozwiazac problem:D

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

FuBuK™ mógł byś człowieku pomyśleć posiedzieć nad tym i byś zrobił ja u siebie na serwerze mam szmaragdowe stalki, złote, białe , królewskie hwangi od miesiąca. Wystarczyło tydzień grzebania w plikach i było git. Po za tym co to za problem query napisać? Inni siedzą po to żeby mieć to dla siebie a nie po to żeby miesiąc siedzieć i tak sobie dać takiemu leniowi... Nie spamuj tylko myśl człowieku i pracuj samodzielnie leniu ^^

norbox z tej strony forumowicz92 zapomniałem do niego passów xD weź nie dawaj im klienta ja zrobiłem to, ty też to zrobiłeś. Niech sobie sami zrobią ...

Minusujcie sobie, ja na to nie lecę forum jest po to żeby dyskutować a nie zbierać jakieś głupie numerki ...

Opublikowano

daj link ^^......................................................

Jebnij "-" JEzeli zasluzylem a jak niezasluzlem tez walnij "-"

Pam, Pam Ksuje tu, Ksuje tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...