Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turnieje SKILL

Herexo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tych całych turniejach w SKILLU?

Jestem w takiej między narodowej grupce gdzie typki chwalą się swoimi osiągnięciami i ostatnio są dodane jakieś turnieje i wgl :/

Cieszę się że S.K.I.L.L się rozwija? A wy?

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Niby sie ciesze , a z drugiej strony co komu po tym jak dalej bugi i hacki :)

Np. Taki 7era niby esl gra , a biegal na aimbocie , a skad wiem?

Testowalem na malutkim koncie pewnego hacka i nie mozliwe , ze gosc strzelal same glowy szybciej , niz aimbot . glownie gdy w niego byl wycelowany moj. ^^

To samo z Kerax gosc 100% wh.

Zreszta sporo ostatnio takich wpada , ale nie dostana bana.

Sam chipmunk admin gry na wh lata , a obwinia kazdego na lewo i prawo o hacki :D

Opublikowano

Ja np dostałem Bana na IP za to że z kolegą mieliśmy takie same nicki w grze czyli ja miałem -Pra'wilny a on miał taką samą nazwę tylko zamiaz L małe to miał i duże.I administracja się przyczepiła tego bo ktoś zrobił ''SS'' ja mam Bana na Perma na IP a mój kolega dalej gra na tym koncie i gdzie jest tutaj logika tej administracji i gry hmm brak mi słów do supportu tej o to gry gram dłużej od mojego kumpla w tą grę a jemu nic nie dali a mi dali na perma nawet nie mogę robić nowych konto wyskakuje mi błąd pod tytułem Login Failed. : No Unit po przetłumaczeniu pisze Logowanie nie powiodło się brak jednostki jak napisałem o tym błędzie to supportu a nawet ss wysłałem to mi odpowiedzieli.Przepraszamy ale nie możemy pomóc twoja gra się skończyła masz banned na IP dziękuję z poważaniem Alur.I jaka jest tu sprawiedliwość teraz przez nich nie mogę grać w skilla w którego grałem od bety testów. :<

Opublikowano

Ja np dostałem Bana na IP za to że z kolegą mieliśmy takie same nicki w grze czyli ja miałem -Pra'wilny a on miał taką samą nazwę tylko zamiaz L małe to miał i duże.I administracja się przyczepiła tego bo ktoś zrobił ''SS'' ja mam Bana na Perma na IP a mój kolega dalej gra na tym koncie i gdzie jest tutaj logika tej administracji i gry hmm brak mi słów do supportu tej o to gry gram dłużej od mojego kumpla w tą grę a jemu nic nie dali a mi dali na perma nawet nie mogę robić nowych konto wyskakuje mi błąd pod tytułem Login Failed. : No Unit po przetłumaczeniu pisze Logowanie nie powiodło się brak jednostki jak napisałem o tym błędzie to supportu a nawet ss wysłałem to mi odpowiedzieli.Przepraszamy ale nie możemy pomóc twoja gra się skończyła masz banned na IP dziękuję z poważaniem Alur.I jaka jest tu sprawiedliwość teraz przez nich nie mogę grać w skilla w którego grałem od bety testów. :<

Spróbuj to jeszcze raz wytłumaczyć na supporcie, opisz dokładnie sytuację kiedyś odpiszą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...