Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór grafiki

Panicz2405

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym byście mi pomogli co do kupna grafiki : )

Niestety fundusze moje są ograniczone tzn 400 zł maximum 500 chociaz wolalbym nie.

Głownie chciałbym zeby działały mi takie gry jak h1z1 na wysokich bez scin, gta 5, rust czy mad max 

Myślę nad tą grafiką nvidia geforce gtx 560 TI (Tylko czy ta grafika uciągnie mi gry podane wyżej)??

Mój komputer:

Procek  amd fx 6300 3,50GHz

Ram 8 gb

Prosiłbym o doświadczonych użytkowników tego forum o pomoc z góry dziękuje!

Opublikowano

Nie mam funduszy na ulepszanie calego kompa tylko jak napisalem grafiki.Zasilacz który posiadam jak najbardziej mi pasuje, korzystam juz z niego rok i nie ma z nim zadnego problemu.

Chce tylko waszych rad co do kart graficznych : )

Opublikowano

No to ew.byś musiał odłożyć osobne pieniądze na zasilacz.

Do ceny 400zł,z używanych kart to HD7850/GTX 660,chociaż HD7850 jest przeze mnie widziany częściej w tej cenie niż ta druga..

A zasilacz to minimalnie chociaż ten co podano wyżej..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

A chciałbym spytać na szybko czy grafika ASUS GeForce GTX560 OC da rade z grami które podałem??

Chodzi mi zeby na średnich np te gry działały bez najmniejszych ścin.

Opublikowano

A chciałbym spytać na szybko czy grafika ASUS GeForce GTX560 OC da rade z grami które podałem??

Chodzi mi zeby na średnich np te gry działały bez najmniejszych ścin.

Jedno pytanie, ja rozumiem, że można być fanbojem (sam wole dużo bardziej nvidie) ale.. Dlaczego zamiast dobrej, podatnej na OC karty graficznej jaką jest hd7850 chcesz brać gtx560 - czyli bardziej prądożerną i słabszą kartę?

BALLIN BALLIN

Opublikowano

To w takim razie duża jest różnica w tych HD7850 pomiedzy wersją 1gb i 2 gb?

I jeśli serio mialbym kupic karte typu hd7850 to jednak wolalbył gtx 660 :D co ty na to?

Opublikowano

No ok to mam nadzieje ze jak kupie gtx 660 to gra typu h1z1 bedzie szło na średnich bez najmniejszych lagów : p

To jaką masz kartę graficzną nie ma nic do tego czy będziesz miał lagi.

BALLIN BALLIN

Opublikowano

Sama grafika nie ale 8 gb ramu i taki procek chyba starczy ; ; 

Tym bardziej że teraz mam gtx 260 golda i gta 5 dziala mi na spokojnie (Tyle ze boli mnie to ze nie ma dx11) i wiekszosc gier albo laguje wlasnie przez ten powod albo wgl sie nie wlacza ; ;

Wiec skoro gtx 260 daje rade to gtx 660 powinno całkowicie rozwiazac te problemy.

Opublikowano

Mam pytanie, naprawdę nie potrafisz napisać w google coś takiego jak "nazwa płyty test"? ewentualnie przy porównaniu jakiejś karty "karta x vs karta y" Bo nie rozumiem sensu ciągłego wymieniania przez Ciebie tutaj gpu

BALLIN BALLIN

Opublikowano

Ale kurde,powiedz jaki masz w końcu maxymalny budżet na kartę ?

GTX 770 jest dużo lepsza,ale to zawsze z te 200+/-zł więcej..

Więc określ się..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...