Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palicie marihuane?

Koggz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja kiedyś próbowałem, ale jako tako nie palę ;d

a więc sprawa trafia na policję, dziękuję bardzo.

Postanowiłeś to napisać pod wpływem komentarzy czy od początku miałeś taki plan? xD

giphy.gif

Opublikowano

jurz spisuje notatkę służbową i wysyłam pismo o udostępnienie danych

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

Przecież w Polsce posiadanie tej używki jest zakazane, wiec jak to niby palicie? Marihuana jest w Polsce zakazana czyli napewno jej w naszym kraju nie ma, nie wiem po co piszecie głupoty, że ją palicie...

OndteAw.png

Opublikowano

Przecież w Polsce posiadanie tej używki jest zakazane, wiec jak to niby palicie? Marihuana jest w Polsce zakazana czyli napewno jej w naszym kraju nie ma, nie wiem po co piszecie głupoty, że ją palicie...

nieswiadomy przykładny obywatel

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

pale

duzo palilem bardzo duzo

teraz pale malo

jak jade do polski 3 razy w roku na 3 tygodnie okolo

mieszkam w de a tu trawka droga 10 eurocha za gram a w pl mam hmm za darmo.

tak lubie palic i palilem spokojnie grama dziennie albo i wiecej ,nie nie bylem uzalezniony, bez problemu wyjezdzajac za granice , nie majac skad zaltwic olalem trawke.

tak ,po trawce z checia siega sie po inne uzywki, bo po trawce fajnie a po tabletach jeszcze lepiej, a co dopiero po kwasie? spid codziennie ok np, pff gadaja o uzaleznieniu wystarczy tylko srodowisko zmienic i zostaje tylko alkohol.

polecam wszystkie uzywki nie psuja i nie marnuja zycia.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Marihuana hamuje proces powstawania komórek nowotworowych.

No cóż, jak ktoś chce umrzeć na raka to pozdro xD

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

Ogólnie na melanżach(co tydzien-dwa) wole sobie zapalić, wychodzi taniej niż za alko a bardziej mi sie podoba bomba 
Dlaczego taniej ? 
Pól litra 25zł+popita 8zł+kebs 10zł+ew dojazd 5zł+papierosy 15zł+jakieś czipsy 10zł= około 70-80zł

Monter z kolegami 10-20zł+gastro 20zł+picie 8zł=max 50zł (nie doliczam jakiś lufek, bletek, sreberek bo każdy to ma) 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie. Po co? A na co? A komu to potrzebne?

Nigdy nie próbowałem praktycznie żadnych używek i dobrze mi z tym. Nie czuję parcia na to.

Ogólnie na melanżach(co tydzien-dwa) wole sobie zapalić, wychodzi taniej niż za alko a bardziej mi sie podoba bomba 
Dlaczego taniej ? 
Pól litra 25zł+popita 8zł+kebs 10zł+ew dojazd 5zł+papierosy 15zł+jakieś czipsy 10zł= około 70-80zł

Monter z kolegami 10-20zł+gastro 20zł+picie 8zł=max 50zł (nie doliczam jakiś lufek, bletek, sreberek bo każdy to ma) 

Wytłumaczcie mi sposób myślenia ludzi jak cytowany osobnik. 

5465845486.png

Opublikowano

Nie. Po co? A na co? A komu to potrzebne?

Nigdy nie próbowałem praktycznie żadnych używek i dobrze mi z tym. Nie czuję parcia na to.

Wytłumaczcie mi sposób myślenia ludzi jak cytowany osobnik. 

typie, mam 18 lat :D

A alkohol to nie używka ? w czym mi szkodzi marihuana ? smiech mi szkodzi ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

typie, mam 18 lat :D

Ale ja nie wspomniałem nic o Twoim wieku.

A alkohol to nie używka ? w czym mi szkodzi marihuana ? smiech mi szkodzi ?

Obie rzeczy to używki. Nie będę tłumaczył co szkodzi i w jaki sposób, bo osoby, które cokolwiek biorą są zawsze święcie przekonane, że nie robią nic złego i to one mają racje. Nie zamierzam tego zmieniać, rób to, co uważasz za stosowne. Dla mnie po prostu jest to abstrakcyjne, mam na tyle ciekawe i pełne pozytywnych emocji życie, że nie potrzebuję żadnych "dopalaczy". Co mi da chwila ekscytacji, euforii, śmiechu po marihuanie/alkoholu, skoro na następny dzień obudzę się i nie tylko wrócę do "normalnego" stanu, ale będę się czuł jeszcze gorzej. Nie rozumiem idei chlania na umór (bo jedno czy dwa piwa w towarzystwie są genialne, są elementem kulturowym) ani brania marihuany i tyle.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...