Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legendarny deck - obojętnie jaka klasa

simoc007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuje decku z którym bez problemu dojdę do legendy. obecnie postanowiłem stwożyć ten deck:

http://www.icy-veins.com/hearthstone/warlock-demon-handlock-brm-deck

wydaje się być rozsądny i przemysilany. ale wolę się was spytać.

Jednak niechcę decku na który nigdy nie uzbieram pyłu. ten co podałem wyżej to pozostało mi 2k pyłu do zebrania tylko. Co polecacie?

Mam zrobionego całego Nexx oraz 1 sektor czarnej góry.

proszę o pomoc.

Opublikowano

ja ci polecam tempo maga. Ogolnie zagralem nim z 2/3k gier i legende na luzie co miesiac wbijam

obecnie gram mecha magiem i bez trudu ten deck niszczę mimo że niemam w nim ani 1 karty nexx czy czarnej góry. Stary deck.

A co sądzicie o tym decku co podałem?

Opublikowano

;/ wczoraj za pył kupiłem Lord Jaraxxus oraz Mal'Ganis ;/ zmiana na te twoją talię to strata 1600 pyłu ;/ a Emperor Thaurissan do twojej by się przydał jak niewiem... Niewiem już co składać.

Opublikowano

ziomek widzisz koszt kart w tej tali? owszem do twojego handlocka chyba tak to sie nazywa trzeba thaurissana, ale do tego co podalem nie

ja na ten moment skladam ten co podalem rob jak chcesz rownie dobrze moge polecic freeza maga twojego handlocka robi jak chce ;p

Opublikowano

ziomek widzisz koszt kart w tej tali? owszem do twojego handlocka chyba tak to sie nazywa trzeba thaurissana, ale do tego co podalem nie

ja na ten moment skladam ten co podalem rob jak chcesz rownie dobrze moge polecic freeza maga twojego handlocka robi jak chce ;p

Przecież pytam się o dobry deck to czemu nie polecisz frezzy maga? Tylko się pytam... Szukam dobrego decku niestety twój wymaga "odkrywców".  i ostatniego nexxa a ja chce deck z tego co mam by odkryć odkrywców czarną górę i ostatniego nexxa. do dcku co podałem w 1 poście 5 kart mi brak.

Opublikowano

Control Warrior najlepszy i najłatwiejszy do wbicia legendy

Śmiechłem, grasz na tą chwile w tą grę na EU, że tak uważasz? Z CW miałem 100% winratio od 15 do 4 rangi (dalej nie chce mi sie już grać w tym sezonie), gram midrange pally i secredinem. CW nie jest już najlepszy.

518831445005751729602.png

Opublikowano

To w końcu jaki deck złożyć? najlepiej mag lub warlock lub warrior bo z reszty klas sprzedałem karty na pył... Control warrior za drogi. więc prosze o link do fajnego i dobrego decku.

Opublikowano

jak Ci moge mowic kim masz grac xD zastanow sie najpierw kim chcesz magiem czy warlockiem

pamietaj ze teraz kazdy deck jest z nowa przygoda i powstaja nowe talie np warlock z reno naprawde ora

zobacz jak ludzie streamuja i podejmij sluszna decyzje xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...