Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria Battlefield 3 Kampania

ShaOoKahN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę, że mamy 2015 rok, a premiery gry miała miejsce 4 lata temu?

Takich filmów jest pełno, które powstały już kilka lat temu. Chcesz przyciągnąć widzów, to nagrywał potyczki z multi, a nie kampanie, która jest po prostu mega słaba.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę, że mamy 2015 rok, a premiery gry miała miejsce 4 lata temu?

Takich filmów jest pełno, które powstały już kilka lat temu. Chcesz przyciągnąć widzów, to nagrywał potyczki z multi, a nie kampanie, która jest po prostu mega słaba.

Pewnie, że zdaję sobie sprawę kiedy gra wyszła ;) Lecz Chcę to nagrać to nagrywam :) 

509790sygna.jpg

Opublikowano

Nie polecam szczerze takich produkcji, na tym się nie wybijesz, a zbędne tracenie czasu. Co do odcinków są okej. ;) ­

To ja wiem, lecz fajnie mi się w to gra i to nagrywa ;) Na tej serii się nie skończy bd. inne ;P

509790sygna.jpg

Opublikowano

@tripipi
Ludzie udostępniają jak grają w Underground 2 nawet i jakoś ma to oglądalność...

Co do samego filmiku, to nie ma sensu robienie pojedynczo każdego odcinka, za krótkie, nic się nikt nie dowie i jeszcze to "nie chce żeby crashowało", zrób tak żeby gra działała normalnie i płynnie wtedy śmiało nagrywaj :)
Ps. za ciche komentarze 

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...