Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział Guild Wars 2

Synthious

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Doskonała produkcja, która (Bodajże w tym roku?) przeszła z Pay2Play na Free2Play.
Nie ma co dużo pier*olić, dawajta dział. xD

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

bym wyciagnal dzial ze wzgledu iz przeszlo na f2p, co oznacza wiecej graczy = wiecej pytan, dzial w zasadzie jest ukryty, co moze powodowac taka a nie inna aktywnosc w nim

ale dzial istnieje, co masz udowodnione wyzej, wiec?

­

Opublikowano

bym wyciagnal dzial ze wzgledu iz przeszlo na f2p, co oznacza wiecej graczy = wiecej pytan, dzial w zasadzie jest ukryty, co moze powodowac taka a nie inna aktywnosc w nim

ale dzial istnieje, co masz udowodnione wyzej, wiec?

Moim zdaniem również można by było mu dać szanse na głównej :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Pierwsza strona zawartości sięga sierpnia. Ruch jest za mały żeby go wyciągać na główna, a z tego co wiem gra jest F2P od wakacji. ;)

Poprzez wyciągnięcie na stronę główną można byłoby wypromować tą grę

wśród Polaków bo ma potencjał.

Ten dział to Guild Wars, nie Guild Wars 2 (Wiem, niepotrzebnie się czepiam

bo każdy wie co 5, ale to dlaczego nie ma działu Metin tylko Metin2? :3)

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

Pierwsza strona zawartości sięga sierpnia. Ruch jest za mały żeby go wyciągać na główna, a z tego co wiem gra jest F2P od wakacji. ;)

i tak wieksza aktywnosc niz w lineage 2, w ktorym pierwsza strona pamieta czerwiec

argument inwalida

­

Opublikowano

i tak wieksza aktywnosc niz w lineage 2, w ktorym pierwsza strona pamieta czerwiec

argument inwalida

Gdyby ode mnie zależało to Lineage 2 też by wylądowało w innych grach MMO, ale pewnie tak się nie stało ze względu na moda.

Opublikowano

Hm.. a ja bym zaryzykował wyciągnięcie działu Guild Wars na forum główne, wtedy by to dotyczyło 1 oraz 2, jednak czy będzie takie zainteresowanie nim? 

Myślę, że jakby się uprzeć na miesiąc i dać go na główną to wielkiego bólu by nie było, bo potem by się go przeniosło z powrotem. 

A jak wiadomo na głównej coraz mniej działów jest przez aktywność, więc za niedługo będzie only mc/lol/metin.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Hm.. a ja bym zaryzykował wyciągnięcie działu Guild Wars na forum główne, wtedy by to dotyczyło 1 oraz 2, jednak czy będzie takie zainteresowanie nim? 

Myślę, że jakby się uprzeć na miesiąc i dać go na główną to wielkiego bólu by nie było, bo potem by się go przeniosło z powrotem. 

A jak wiadomo na głównej coraz mniej działów jest przez aktywność, więc za niedługo będzie only mc/lol/metin.

MC już i tak powoli ginie. :v

Wydaję mi się, że nie ma zainteresowania zbytnio tą grą bo jak już kolega wyżej napisał

dział jest ukryty i niewiele ludzi pewnie wie o tej produkcji, a może jakieś grono myśli, że

gra nadal Pay2Play. ^^

Opublikowano

MC już i tak powoli ginie. :v

Wydaję mi się, że nie ma zainteresowania zbytnio tą grą bo jak już kolega wyżej napisał

dział jest ukryty i niewiele ludzi pewnie wie o tej produkcji, a może jakieś grono myśli, że

gra nadal Pay2Play. ^^

Nie widzę problemu, aby w jakiś sposób to zareklamować ;P

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Wypowie się ktoś z administracji w końcu? -.-
Czy trzeba czekać dwa miesiące?

Opublikowano

Opublikowano

W sumie gra jest dość popularna, lecz nie wiem czy zainteresowanie działem będzie wystarczająco dobre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...