Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GalaxyMU! [Full Sezon 4][ EXP: 700x] [START 05.12.2015r. / 20:00]

Galaxymu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy arena bedzie aktywna na tym serverze? Z drugiej strony byłby to dobry pomysł zeby dać tam dosc dobre spoty i do tego full pvp na tej mapce czyli Stadium hm ? :D

Opublikowano

Areny nie planujemy, spotów jest dużo, pvp też będzie w to nie ma co wątpić ;)

Za niecałą godzinę startuje rejestracja, zapraszamy:)

Opublikowano

Witam, postanowiliśmy zmienić skrypt forum na lepszy funkcjonalnie / wizualnie. Niestety, mam dla Was nie do końca dobrą wiadomość - nie udało mi się przekonwertować bazy danych z tamtego skryptu na ten - więc na forum musimy się rejestrować / pisać posty OD NOWA. Dodaliśmy ShoutBoxa z czasem wzbogacimy je o więcej dodatków. Emotikon wink

Link do forum : www.mmocenter.org

Pozdrawiamy.
Ekipa GalaxyMU!

Opublikowano

Jak dla mnie robienie serwerów pod polaczków mija się już z celem powinniście się nastawić na osoby spoza naszego kraju zająć się publikacją i stroną.

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Jak dla mnie robienie serwerów pod polaczków mija się już z celem powinniście się nastawić na osoby spoza naszego kraju zająć się publikacją i stroną.

Żadnych "polaczków" tylko Polaków, obrażasz innych a przy okazji siebie, nieźle co?

Opublikowano

Nie chciałem obrażać... "Polaczki" To określenie dla osób które nie będą trzymać statystyk online, wiadomo przecież ze rywalizacja jest wtedy inna oraz przyjemniej się gra gdy widzi się więcej osób na serwerze i dodajmy do tego ze ostatnio polska scena mu online trochę się orzeźwiła i jest w czym wybierać przy grze dlatego myślę ze warto pomyśleć o innych osobach zagranicy.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

lol jak staty zostaja to gówno nie server  ułatwienia dla dzieciaczków nie prawdziwych graczy  szkoda czasu na to   nie polecam nara

Opublikowano

lol jak staty zostaja to gówno nie server  ułatwienia dla dzieciaczków nie prawdziwych graczy  szkoda czasu na to   nie polecam nara

Twój post nic nie wnosi do tematu ja akurat wole takie ustawienia ;) "Dzieciak" ^^

+Report już poszedł

logo.png

Opublikowano

Wlasnie ktos w tej chwili pokazal kto jest dzieciaczkiem :)

Zapraszam na serwer

Opublikowano

Niestety, ale to nie moje klimaty (Exp), a serwer mogę śmiało polecić :)

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...