Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zegarek Ventura V-TEC Sigma - Zamiennik lub replika

GaCeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz coś z prawdziwego zdarzenia to zapoluj na kwarcowe Seiko z wyświetlaczem z lat 70. 

http://www.ebay.co.uk/itm/VINTAGE-SEIKO-QUARTZ-MENS-MANS-WATCH-LC-M159-5029-LCD-CHRONOGRAPH-DIGITAL-/152085334291?hash=item2368fe0913:g:7eoAAOSwB4NWuRxs

Tu masz w przyzwoitym stanie, ale są lepsze oferty oczywiście ;)

Koniecznie musi być z wyświetlaczem ? No i podaj budżet. 

Te Ventury wyglądają według mnie komicznie. No i cena dobrego automatu, nawet jakąś budżetową Omege byś kupił :p

Replik się nie kupuje, bo to jest zwykły obciach. 

Smartsracze odpadają.

Ale smartsracze robią dokładnie to samo co ten twój pseudo zegarek - też potrafią wyświetlać "cyfrowo" godzinę w dodatku mają parę innych funkcji, których NIE musisz używać, no i pewnie kosztują dużo mniej

I wyglądasz jak gadżeciarz. Do tego to gówno trzeba co chwilę ładować. Zero "klasy". 

Wiadomo że od Appla to się nic praktycznie nie popsuje,

No nie, w ogóle xD

Nawet nie wiesz, ile iSraczów i kubełków trafia do serwisu, bo są zupełnie nieprzemyślane. 

Opublikowano

Jak chcesz zegarek który wyświetla godzinę to równie dobrze możesz sobie kupić jakiś za 20zł w sklepie

Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka

Nie udzielaj się prosze już więcej w tym temacie, chodzi mi o zegarek który wyświetla tylko datę i godzine oraz ma być on wykonany z dobrych jakościowo materiałów.

Przecież nigdzie nie pisałeś że ma być wykonany z dobrych jakościowo materiałów, więc sam sobie zaprzeczasz. A takie zegarki właśnie wyświetlają TYLKO datę i godzinę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...