Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam serwer steamy x3 ts konto cssetti oraz pukawka

beneq7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa rzeczy: Witam serdecznie sprzedam Kilka rzeczy dot. gry csounter-strike. 3 x steamy sponsorowany serwer cs oraz konto na pukawce z ts3 oraz konto setti

Metoda kontaktu: pw gg 52791115 oraz steam : http://steamcommunity.com/id/killersi/

Opis rzeczy: Witam serdecznie sprzedam sprzedam to co mam to znaczy to co mi zostało związane z cs ponieważ koncze już grę i nie potrzebuje czyli tak sprzedam 3 steamy jedno z nich posiada samego cs 1.6 na 2 jest cs 1.6 + cs go ranga skrzyzowany kałach brak skinów oraz 3 konto z rangą g4 + skiny warte ok 17 euro oraz na koncie jest ok 1.50 euro. linki do konto podane są niżej. Sprzedam także sponsorowany serwer do gry cs 1.6 z modem cs:go mods na serwerrze jest sklep z które pieniaszki płyna do portfela tzn (pukawka, cssetti, paypal, dotpay) jak chcesz tak sobie ustawiasz serwer przynosi jakies korzysci oraz dochody jego gt jest też niżej, ten serwer jest na koncie wraz z serwerem ts3 20 slotowym jak ktoś kupi całość koknto na cssetti oddam za darmo jest na nim ok 15 zł

Oczekiwana cena: 280 zł za całość

oraz gt serwera:

Dowody posiadania wyśle na pw oraz więcej info na pw Napisz a myślę, że będę w stanie sie dogadać i zejść z ceny.

gt serwera: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.35:27061/

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...