Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio postanowiłem zacząć zabawe na CSGO LOUNGE poprzez betowanie. I tak faktycznie było, zabetowałem wszystko ok, ale po meczu nie dostałem itemów (chociaż obstawianie było trafne). Dokońca sam nie wiem czy zabetowałem ponieważ w zakładce MY BETS przez pare sekund był mój bet ale potem zniknął pomyślałem że tak ma być. Zniknęły mi też itemy możliwe do obstawiania więc wszystko było ok ale  ostatecznie nie  dostałem moich itemów. Słyszałem że raz się coś dostaje a raz nie więc może to jest przyczyna sprawy jeżeli tak to proszę mi napisać. Teraz kiedy próbuje betować na TEN SAM MECZ mogę to zrobić parę razy a można tylko 4 itemy więc coś musi być nie tak

Z góry dziękuje

Opublikowano

Nie dostałeś itemów którymi obstawiałeś? 

Sprawdź My Profile - Bet History 

A i polecam fanobeta :D można robić kupony, nie trzeba czekać na boty by obstawić mecz. 

Opublikowano

Nie, nie dostałem itemów które powinienem dostać nie wiem jakie one są. Te które wygrałem poprzez poprawne betowanie. W historii betowania też nic nie ma kiedy klikam ,,Show Archived Bets"

post-1438387-0-44165200-1448379007_thumb.jpg

Opublikowano

Pamiętasz jaką miałeś wygraną? Chodzi mi o wartość, bo czasami nie dostaje sie do 1$ (chyba). 

Opublikowano

Na screenie pokazane jest że nie obstawiłeś żadnego meczu. Wydaje mi się że nie potwierdziłeś ofery przez email dlatego nie udało się obstawić.

Opublikowano

Pamiętam że wygrana była od 0.05 do 0.26$ (wiem nisko ale chciałem sprawdzić jak to działa)

Najprawdopodobniej albo nie obstawiłeś bo nie masz w historii żadnych betów, albo nie dostałeś wygranej bo była zbyt mała.

Wejdź w my bets jeśli nie masz tam itemów którymi obstawiłeś to nie obstawiłeś wgl meczu.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na email'a nie przychodzą mi żadne email;e od lounga. Jak to nie obstawiłem ? Wcisnąłem PLACE BET i powinno być ok przed chwilom próbowałem obstawić to przez jakieś 2 min były te itemy ale znikły, pisało że mam czekać na wysłanie beta i pod tym był kod ochrony (czy coś takiego)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...