Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Absurd w regulaminie.

▒Kiszka▒

Za czym jesteś?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Jesteś za zmianą?

• Tak!
      1
    • Nie!
      0
  2. 2. Jeśli tak, to na jaką?

• Oba perm!
      1
    • Zamiana - ddos 30 dni, życie - perm!
      0
    • Oba 30 dni!
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem przedstawić absurd jaki zauważyłem w regulaminie i przedstawić w związku nim sugestię.

Coś ty do mnie k***a napisał,ty mała biedna k***o? Wiedz śmieciu, że skończyłem studia oficerskie z najwyższymi ocenami i od razu po nich przyjęli mnie do GROMu, brałem udział w misjach w Kosowie, Nikaragui, Portoryko, Iraku, Afganistanie i Pakistanie i mam ponad 300 zabitych terrorystów na koncie. Jestem doskonale przeszkolony w walce partyzanckiej i jako snajper - dostałem odznaczenie dla najlepszego strzelca wyborowego Wojska Polskiego. Jestes dla mnie po prostu kolejnym celem, któremu mogę niespodziewanie r******* łeb z 800 metrów. Zmiote cie smieciu z powierzchni ziemii z precyzja dotad nieznana na tej planecie, slyszysz chujku? Myslisz psie, ze mozesz sobie pisac w internecie co tylko zechcesz nie poniesiesz za to konsekwencji? Blad skurwysynu, gdy to czytasz moi kumple z Agencji Bezpieczenstwa Wewnetrzego we wspolpracy z CIA namierzaja twoj adres IP, wiec szykuj swoja dupe na jesien sreniowiecza. Jestes juz kurewsko martwy, szczeniaku. Moge w tej chwili byc gdziekolwiek, ale i tak gdy tylko najdzie mnie ochota moge cie rozjebac na jeden z siedmiuset sposobow a i to tylko golymi rekoma. Poza doskonałym przeszkoleniu we wschodnich sztukach walki (znam kung-fu, karate - czarny pas, krav maga i zloty medal w jiu-jitsu) znam sie rewelacyjnie na broni, a tej mam caly arsenal i uwierz mi, uzyje jej tyle, aby z twojego marnego zycia nie zostal nawet najdrobniejszy atom . Gdybys wiedzial gowniarzu co sciagasz na siebie swoim "madralinskim" hejtem pewnie zesralbys sie cztery razy w gacie i pisal gdzie sie da, ze zalujesz chocby samego pomyslenia o tym. Ale nie mogles tego wiedziec i teraz suko zaplacisz za to najwyzsza cene. Jestes pierdolonym trupem.

Podkreśliłem fragmenty, w których groźba sięga życia realnego. Oto temat z banem: http://www.mpcforum.pl/topic/1487287-30-dni-tyjanikasztanie/

Jak widać 30 dni, za groźbę zabójstwa.

Tutaj przykładowy cytat innej groźby, czyli atakiem ddos.

Dobra nie ma co srać po ścianach. Na premierę poleci taki DDoS, że Makinowi komputer na chacie się zresetuje. Mogę się z wami założyć bo nikt nie pozwoli na stawienia sieci MPCForum bo dla każdego to są tysiące PLN w plecy. Także powodzenia z Turasami i ich nalotem. Elo.

Temat z banem: http://www.mpcforum.pl/topic/1471659-perm-klaq/

Jak widzimy osoba dostała perma.

Ponieważ za pewne większość osób uważa życie za coś cenniejszego niż pudło z procesorem i pamięcią :D uważam, że jest to absurdem by za groźbę ataku DDOS otrzymywano perma, podczas gdy grożąc komuś, że się go zabije, był ban na 30 dni.

Moja propozycja jest albo zamienić karę, w sensie ddos 30dni, życie perm, albo zrównać. Jednak zrównać oba na perm, z tego powodu, że jednak nikt co do perma nie ma zastrzeżeń jeśli chodzi o groźby ddos.

Co wy na tą propozycję? Ewentualnie inne propozycje w kom.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Niestety to jest forum, a nie urząd czy też sąd. Jeśli chcesz podchodzić sztywno do każdego punktu regulaminu bez jakiegokolwiek wyczucia to pomyliłeś miejsca.

Regulamin jest dla użytkowników, a nie użytkownicy dla regulaminu - zapamiętaj.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...