Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefront SW- hit czy kit?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jw. Zdania są podzielone, a mi się gra cholernie podoba :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Gra ma bardzo ładną grafikę i oprawę dźwiękową i oddaje klimat Star Wars ale tez bardzo szybko sie nudzi poprzez małą zawartość. Głownie właśnie to jest problemem, na PC kosztuje ona około 160 zł co jest zdecydowanie za duzo za taka zawartość. Oczywiście na ten problem tez juz zaradzono zapowiadajac season pass a kto nie zapłaci to coz niech gra w to samo caly czas. Dodatkowo zapowiedziano juz następne części wiec pewnie długo ta gra nie będzie wspierana no ale mi tam osobiście sie podoba i kupie o ile stanieje. Chociaż nie można oprzeć sie wrażeniu ze EA próbuje wyciagnac z tej marki ile sie da wiec dopóki ludzie będą kupować te rzeczy to EA dalej będzie robiło skok na kasę poprzez te płatne DLC. 

1388363882-U262029.png
Opublikowano

A to gra już nie wyszła czasem na konsole ?

@ EDIT: Sorry, pomyliłem się z inną grą.

W sumie jak stanieje to może ją kupie. Dość fajnie ta gra wygląda.

Lub zamienię za nie udanego NFS którego kupiłem w dniu premiery a teraz żałuję..

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jak ktoś sobie odpuścił kilka ostatnich Battlefieldów, to się pewnie będzie dobrze bawił, pomimo tego co wydawca robi z tą grą.

Pamiętam kilka lat temu jak były wojenki CoDy kontra Battlefield 3 i wtedy argumentem było to, że CoD to odgrzewany kotlet. No to teraz EA sobie rucha już czwarty rok fanów, a oni dalej kupują preordery, a potem season passy, tylko po to żeby na końcu kupić premium.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie grałem ale bardzo chciałbym zagrać, oglądałem różne rozgrywki i bardzo fajna ale myślę że ta gra jest warta max. 80 zł, te dodatkowe 80 zł jest tylko dlatego bo SW. Jedynie opłaca się kupić gdy jest dołączana za darmo do PS4 lub czegoś innego.

Opublikowano

Gra ma świetną oprawę graficzną i muzyczną. Może zakupie jeśli będzie jakaś promocja ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...