Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karty

TiTiTiTi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko zależy od tego na jakim etapie jesteś w grze. Jeżeli dopiero zaczynasz, to kupuj standardowe, a jeżeli nie to wybór należy do Ciebie. Jednak zamiast pakietów lepiej kupić przygody, no chyba że posiadasz już wszystkie :)

Opublikowano

Jeśli nazbierałeś już 4k golda to pewnie masz już trochę kart. Polecałbym zacząć powoli kupować przygody (najpierw najlepiej naxa). Możesz np. kupić 19 pakietów i 3 skrzydła ;)

Podstawowe pakiety są najlepsze dla początkujących graczy.

giphy.gif

Opublikowano

Jeśli nazbierałeś już 4k golda to pewnie masz już trochę kart. Polecałbym zacząć powoli kupować przygody (najpierw najlepiej naxa). Możesz np. kupić 19 pakietów i 3 skrzydła ;)

Podstawowe pakiety są najlepsze dla początkujących graczy.

Ja z kolei przymierzam się powrotu, jak to szumnie brzmi, i co teraz? Wiem, że nie mam wszystkich podstawowych kart. Jest sens grania bez ładowania pieniędzy na przygody? Meta to meta.

Opublikowano

Ja z kolei przymierzam się powrotu, jak to szumnie brzmi, i co teraz? Wiem, że nie mam wszystkich podstawowych kart. Jest sens grania bez ładowania pieniędzy na przygody? Meta to meta.

Ja tam jakoś 0 kasy wydałem i mam całe naxx i 1 brm, teraz sobie otwieram znowu pakiety ;D.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Ja gram już sporo czasu i dalej wole kupować normalne pakiety moim zdaniem powinieneś sobie posprawdzać jakie są dobre karty do twojego "Wymarzonego Deca" i patrzeć w którym pakiecie można je dostać 

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...