Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-MouseButtonControl ! potrzebny KOD

bobeczq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem temat o programie X-MouseButtonControl. Jest w nim macro do sniperki, a potrzebuje zeby klikając lewy klawisz myszy przycisnał sie prawy i nadal strzelał lewym. Zrobilem sobie KOD, który klikał lewy potem prawy ale niestety nie strzela dalej(tzn. strzelam tylko pestkami). Najlepiej kiedy klikne lewy niech kliknie prawy i jak skoncze strzelac niech sie odklinkie prawy :). nie wiem czy dobrze wytłumaczylem... HELP

I prosze o spolszczoną wersje tego programu. W ustawieniach nie mam jezyka polskiego !

Opublikowano

Przed wpisaniem kodu jest taka opcja która ma powtarzać czynność.

@Edit:

Nie powiem ci jaka bo dawno tego nie używałem.

PS. Gdzieś powinna być opcja do zmiany języka.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Wujek google i szukaj :)

Tam mozesz pobrac cos takiego jak "Spolszczenie".

To serio nie jest trudne tylko najlatwiej czekac kilkanascie dni , az ktos ci poda link i powie co i jak robic zamiast ruszyc sie samemu.

Zanim do pracy pojdziesz tez bedziesz czekac , az ktos ci da oferte lub wysle ci zaproszenie? 

PS:To takie porownanie adekwatne do tego co w tym momencie oczekujesz :)

Opublikowano

proszę 

{HOLDMS50}{RMB}{CAPSLOCK}{LMB}QQ

To na yt znalazl by spokojnie gdyby tylko czytal cos takiego jak "Opis"

PS: Ten skrypt z Capslockiem jest do bani polecam usunac komende capslocka i ustawic na 37 ms.Wtedy dziala lepiej.A kolejna sprawa o ktorej bym zapomnial to wykrywa Xmousebuttoncontrol w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...