Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Doswiadczonego Technika (Metin2)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje Doświadczonego Technika na Prywatny Serwer  (Metin2)

Witam Poszukuje Doswiadczonego  Technika ktory stworzy  ze mna serwer metin2

Co Oferuje ?

-Dostep do Danych

-Team Speak

-Godna Maszyne Vps do testow i Dedyk Do Postawienia Serwera

-Wynagrozenie

-Milą Atmosfere

-Kontakt 24/7

Co Oczekuje ?

-Doświadczenie  w source

-Kontakt

-Duzo Czasu

-Umiejetnosc w MSQL 

-TeamSpeak skype gg

-Kulture osobista

-Wiek ? wiek nie jest wazny

Kontakt

-TeamSpeak - 149.202.65.197:6241

- Skype - mareczek4163

- GG - 50990190

Dodatkowe Informacje

Poszukuje doswiadczonego technika na serwer Hard !!!

Szukam kogos kto bedzie sumienny oraz utrzciwy za godziwe wynagrodzenie wiecej info na pw

Opublikowano

Neutral z małym minusem, jeden post, dosyć... dziwny nick.
"Szukam kogos kto bedzie sumienny oraz utrzciwy za godziwe wynagrodzenie wiecej info na pw"- Każdemu może się zdarzyć.

Opublikowano

Prosze sie odczepic od mojego nicku kolego kazdy ma jaki ma a 1 post dlatego ze szukam kogos a nie wielu rzeczy wiec kolego prosze cie nie komentuj jezeli nie masz nic do powiedzenia sensownego odnosnie mojego postu

Opublikowano

Napisz mi na PW, jak duże wynagrodzenie np. licząc "tygodniówkę".

na takie odpowiedzi jak ty nawet nie patrze bo kasa kasa kasa moze pierw ty powiedz pokaz co umiesz

Opublikowano

za dużo pyszczysz , taki pie*dolony cwaniak który myśli że rzuci 100zł i każdy będzie mu pięty lizał.

nie polecam.

Nastepny Kolega robi spam za 100zl to nawet vps nie kupisz pod testy pod robienia serwera wiec nie pisz jak nie masz nic sesownego do powiedzenia Report dostales :D

Opublikowano

Nastepny Kolega robi spam za 100zl to nawet vps nie kupisz pod testy pod robienia serwera wiec nie pisz jak nie masz nic sesownego do powiedzenia Report dostales :D

Za 5 zł mogę mieć VPS'a, pod jakieś 30 osób bez laga :).. Nie wiesz nie wypowiadaj się. A poza tym... Chcesz profesjonalnego technika, a gdy mowa o pieniądzach od razu skreślasz :). Za frajera nikt nie będzie robił ^^. Elo mordo, nie powodzenia.

Opublikowano

nie mowie ze za frajera :D bo za darmo to nawet wpierdol nie dostaniesz taka prawda ale jezeli ktos chce zarobic utrzciwie to niech napisze na pw a nie odraz kasa kasa kasa no rece i nogi zeby to mialo 

Opublikowano

Piszesz poszukuje doświadczonego technika, a sam od siebie oferujesz lewiznę, brak jakichkolwiek postów na forum, zero informacji na temat sponsoringu serwerów.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Piszesz poszukuje doświadczonego technika, a sam od siebie oferujesz lewiznę, brak jakichkolwiek postów na forum, zero informacji na temat sponsoringu serwerów.

Wiecej Infomacji na pw :D chyba jezeli ktos jest zainteresowany to moze do mnie napisac nie gryze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...