Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupno konta na allegro czy bezpieczne

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnosnie zakupu konta w tibi na allegro. (nigdy bym nie kupil gdyby nie to ze moje zostalo zbanowane bo mi sie zachcialo zarobic pare cc przy uzyciu bota)

Znalazlem ciakawa akcje gosc ma 100% pozytywow tylko ze do konta nie daje rec keya bo go nie ma za to czeka 40 dni z komentarzem na zmiane danych.

Nigdy nie zamiawialem rec keya czy moglby ktos sie podzielic doswiadczeniem zwiazanym z zakupem konta na allegro w ktorym trzeba wyrabiac nowego?

u1lc.png
Opublikowano

Spokojnie możesz kupować, jak czeka na zmiane danych to nie powinien Cie oszukać.

Jak poczekasz 40 dni na zmiane danych to potem będziesz mógł kupić zmiane RK również na allegro, coś koło 30zł chyba. 

@Crisey

żeby dać zarobić naszym rodakom ze strony allegro.pl

279981407253602336505.png
Opublikowano

Spokojnie możesz kupować, jak czeka na zmiane danych to nie powinien Cie oszukać.

Jak poczekasz 40 dni na zmiane danych to potem będziesz mógł kupić zmiane RK również na allegro, coś koło 30zł chyba. 

Ale po co na allegro, na tibia.com zamówienie rkeya kosztuje 21zł z groszami.

Jeżeli daje ci aż 40 dni to nie masz się o co bać. Po zamówieniu confirm keya na tibia.com wpisujesz go w account lost i dostajesz nowego rkeya, a każdy inny zostaje bezużyteczny, bo po prostu nie będą działać.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...