Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client Exaliona

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dekador udostępniał już Exaliona, a nie lubię być samolubem :D

Tobie ziomek na przyszłość proponuje kupić okulary lub przeczyścić zwoje mózgowe bo przez syf ci się przegrzewają.

Edit: Nagrodą dla autora powinno być 2 tyg wakacje lub stały ban, jak można boga nie mieć w sercu i pokazywać tą paskudną nazistowską mordę.

Opublikowano

Dekador udostępniał już Exaliona, a nie lubię być samolubem :D

Tobie ziomek na przyszłość proponuje kupić okulary lub przeczyścić zwoje mózgowe bo przez syf ci się przegrzewają.

Edit: Nagrodą dla autora powinno być 2 tyg wakacje lub stały ban, jak można boga nie mieć w sercu i pokazywać tą paskudną nazistowską mordę.

Tylko, że link Dekadora nie działa ;)

Opublikowano

Tylko, że link Dekadora nie działa ;)

To się piszę do noname o reup ? lub do kogokolwiek w temacie gdzie został udostępniony ? Robisz niepotrzebny spam a do tego dodajesz zdjęcia z wizerunkiem nazisty.

Tak dla mnie pisanie takiego tematu jest spamem bo takie sprawy powinno się załatwiać z autorem starego tematu, jednak jeżeli jego konto jest zablokowane lub martwe to rzecz jasna można otworzyć nowy temat.

Opublikowano

Czy coś ciekawego ma w sobie ten client?

Nie. 

Standardowy global z bodajże 2013 roku który można użyć pod source.

Kiedyś tego szukałem, więc dla grupki osób może się przydać.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmmm ? Jeśli chodzi o dodatki to te co byly na exalionie czyli alchemia smoczego kamienia itd. 

Były wypuszczone 2 wersje clienta exaliona. Jedna to była zwykła wersja bez zbędnych dodatków w cliencie. Druga natomiast posiadała upiększony ekran logowania itp, dodanych kilka elementów do clienta.

IDcncno.png

Opublikowano

Były wypuszczone 2 wersje clienta exaliona. Jedna to była zwykła wersja bez zbędnych dodatków w cliencie. Druga natomiast posiadała upiększony ekran logowania itp, dodanych kilka elementów do clienta.

Więc to jest ta druga.
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zmieniłem w serverinfo.py ip i jest błąd łączenia (...)

jeszcze intrologin.py w root zmień 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzuciłem do tego klienta tą ulepszoną binkę od Terenzo, dołożyłem DLLki (python i granny), podmieniłem Liby, zmieniłem IP w rootach - client działa, odpala, mogę się zalogować, ale wybór postaci wygląda tak:

WSfJ794.png

Wie ktoś może, co z tym fantem zrobić? tego pliku "tlon.tga" nie ma w podanym folderze, ale co najdziwniejsze przy odpalaniu clienta przez standardową binkę działa bez problemu. Ma ktoś pomysł jak to naprawić?

@Edit

Już nie trzeba, wrzuciłem czysty interfejs logowania i działa :)

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...