Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesłuszny Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Około 2 miesiące temu zostałem zbanowany za tego screena

To jest ukryta treść, proszę

Niby telekilla czy ghostmode miałem, ale grałem czysto. To było na Winchesterze, który w sumie był w tym czasie otwarty dla każdego ale i tak większość nowych tam szła, więc dla kolesia ratio 1.80+ multi killa poprzez zabijanie nożem w plecy trudne nie było, zwłaszcza, że stali praktycznie w jednym miejscu. A, że takie cepy w to grają, że jak ktoś ma chociażby multi killa to odrazu hacker etc... Ale nie będę tu płakał.

Miałem na tym koncie L96A1 Arctic Wolf'a na perma i ponad 100 bonusów na expa 40%. Wydałem na konto sporo pieniędzy jak dla mnie, więc kuźwa chcę sprawiedliwości. Wracam do gry po 2 miesiącach a tu takie powitanie ;/

Możecie mi gadać, że hackowałem itp, nie obchodzi mnie zdanie niepoważnych ludzi.

Jeśli ktoś zna angielski to może przeczytać mój temat na forum

To jest ukryta treść, proszę

Czy taka reklamacja i reklamacja poprzez support wystarczą ?

Pozdrawiam.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Witam,

No niestety mam przykrą wiadomość .... Nexon jak już zbanuje to na Perma i nie ma raczej szans na od banowanie... ja dostałem bana za np duże ks. Które nabiłem robiąc eventa na koledze... i nie mam szans na odzyskanie konta. Tak więc nie radze nawet tracić czasu na pisanie do Nexona ;)

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą , jeżeli już dostałeś bana , Nexon ci nie odbanuje tego konta , choćbyś nie wiem jakie dowody na to miał xD , oni mają w dupie nas ;'d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...