Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki wybrać hosting pod TS3?

TheGrzesiuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie jaki wybrać hosting pod TS3 by nie było dużo pakietów, lagów itp ?? Wybrać  " Hosteam " , " Netspeak " czy jakiś inny ??

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Ja polecam arubacloud.pl

Serio aruba? to z darmowych stresserów pada.

Witam, mam pytanie jaki wybrać hosting pod TS3 by nie było dużo pakietów, lagów itp ?? Wybrać  " Hosteam " , " Netspeak " czy jakiś inny ??

Na chwile obecną tylko net-speak. Miałem serwer przez miesiąc, pakiecik 110zł i 0 ataków. Przeniosłem się na hosteam KVM 150zł i ostatnio miałem ataki to się wyłożył :)

Opublikowano

Obecnie najlepszym rozwiązaniem jest net-speak.

Zaletą jest ochrona, lecz minusem majstrowanie supportu przy VPS.

Potrafią wyłączyć proces uruchomiony na maszynie, który robi im za duży load chociaż nie przekracza to żadnej normy xp

Będziesz miał problemy na ich VPS z np. Sinusbot'em.

Co do hosteam, niby stabilny ale tak jak wspomniał @Gorzał nie są to maszyny trudne do wyłożenia.

Opublikowano

Obecnie najlepszym rozwiązaniem jest net-speak.

Zaletą jest ochrona, lecz minusem majstrowanie supportu przy VPS.

Potrafią wyłączyć proces uruchomiony na maszynie, który robi im za duży load chociaż nie przekracza to żadnej normy xp

Będziesz miał problemy na ich VPS z np. Sinusbot'em.

Co do hosteam, niby stabilny ale tak jak wspomniał @Gorzał nie są to maszyny trudne do wyłożenia.

Co do net-speaka to tak.. haha nie tylko z sinusbotem z crackowana licka tez bedziesz miał problem, bo blokują haha :D Ale da się to ominąć ogarnąłem to jak 5 dni do końca mojej usługi było ale..

Wracając do hostingu, https://my.blazingfast.io/- też dobry hosting polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...