Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Pytanie o wykrywalność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam bo ostatnio grałem na czysto (bez żadnych skryptów itp) po kilku meczach miałem problem z serwerem i połączeniem się do gry ( Unknown error) będąć na ostrym - lp (gdyż tracilem połączenie z gra w champion select) i raczej nie było to z mojej winy i zglosiłem to do działu pomocy technicznej. Dział techniczny jedynie powiedział że może to być wina zapory sieciowej lub antiwirusa. Aktualizacje systemu mam wyłączone, a także grałem w ten sam dzień normalnie bez żadnych problemów, tylko wieczorem zaczoł się problem. Antiwirus raczej nie sprawiał takich problemów (avast). Pomyślałem że sobie spokojnie wyjde z tego - lp na skryptach ale na następnych dzień dostałem perm ban. I zadaje pytanie:

Czy jest możliwość wykrycia EloBuddy gdy się w pierszej kolejności włączy gre ( po zalogowaniu wszystkich graczy na summner rift ), a następnie włączy EloBuddy (nie z paczowany, ponieważ nie był urzywany przez pewien okres). Albo włączy się AdEvade i Evadeplus razem. Czy może zbudziłem duże zainteresowanie problemem technicznym zgłoszonym przeze mnie, że może coś wykryli ?

Opublikowano

Zgłosiles sie do supp w sprawie problemow a oni po logach zobaczyli ze uzywaz 3 programu ... sam sobie bana zalatwiles...

Mozliwosc bana jest minimalna ...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Mi też w każdej grze wywala ten error. A szansa na bana jest proporcjonalna do dywizji i raczej do diamentu nikt nie będzie zgłaszać ani nagrywać.

Opublikowano

Mi też w każdej grze wywala ten error. A szansa na bana jest proporcjonalna do dywizji i raczej do diamentu nikt nie będzie zgłaszać ani nagrywać.

w platynce też nagrywają (1,2,3) 

- nie uzywaj evadeplus

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...