Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta i monitor

komputervip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś mi dopasować jak najlepszą kartę graficzną (do 550zł) do tego komputera? http://scr.hu/1du4/65gje

2 sprawa to monitor- nie wiem jakie są ceny, ale chciałbym coś solidnego przy w miarę przystępnej cenie.

Ogólnie to chce pograć w gry typu CS GO (aktualnie to mam 30fps także mi się nie uśmiecha taka gra :D), Skyrim, FarCry, tych nowszych produkcjach na średnich/ wysokich.

Za pomoc daję "+" (10-20).

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Mógłby ktoś mi dopasować jak najlepszą kartę graficzną (do 550zł) do tego komputera? http://scr.hu/1du4/65gje

2 sprawa to monitor- nie wiem jakie są ceny, ale chciałbym coś solidnego przy w miarę przystępnej cenie.

Ogólnie to chce pograć w gry typu CS GO (aktualnie to mam 30fps także mi się nie uśmiecha taka gra :D), Skyrim, FarCry, tych nowszych produkcjach na średnich/ wysokich.

Za pomoc daję "+" (10-20).

Zależy czego oczekujesz od monitora, oraz jaka cena jest dla Ciebie w miarę przystępną.

Co do grafiki, może HD7850 2gb?

BALLIN BALLIN

Opublikowano

Zasilacz do zmiany. Podaj jeszcze resztę sprzętu. Mogą być używane części?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Zasilacz do zmiany. Podaj jeszcze resztę sprzętu. Mogą być używane części?

@Zeciarz.

Resztę sprzętu masz na początku tematu (scr.hu link)

Wolałbym nowe, bo z używkami nigdy nic nie wiadomo, ale możesz podesłać taką i taką opcje. :p

Opublikowano

@Zeciarz.

Taka karta wystarczy tak? A od Nvidii miałbyś jakieś propozycje?

Jeżeli byłbyś zainteresowany kupnem akurat tej grafiki 7850 1GB OC, to mogę taniej sprzedać ze względu na brak gwarancji. Giełda, allegro itd..

Opublikowano

Jeżeli byłbyś zainteresowany kupnem akurat tej grafiki 7850 1GB OC, to mogę taniej sprzedać ze względu na brak gwarancji. Giełda, allegro itd..

Jeżeli nie sprzedasz jej w następnym tygodniu, a ja się nie namyślę na nic innego to byłbym zainteresowany. ;) Powiedz tylko ile wołasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...