Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios Rework DMG Hack z konia + DMG marmur

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla niedowiarków nagram filmik i udowodnię, odbugowane w 95% :)

//Edit

Poprawka 50% odbugowane :D

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to udostępnij

Może i udostępnię jak się skończę z tym bawić ;c

Opublikowano

Każdy tylko pierdoli że umie odbugować, że da się to zrobić, bla bla bla a jeszcze nikt nic nie pokazał takiego więc póki co sami mądralińscy na forum..

Opublikowano

Dla niedowiarków nagram filmik i udowodnię, odbugowane w 95% :)

//Edit

Poprawka 50% odbugowane :D

to ze expiąc działa Ci normlanie to nie znaczy ze jest w pełni sprawne .

PS:

c980dz.jpg

sygna.png

Opublikowano

A wiadomo kiedy ktoś zauploaduje tą odbugowaną wersję, by można było normalnie bocić? Przydałoby się :D

Opublikowano

to ze expiąc działa Ci normlanie to nie znaczy ze jest w pełni sprawne .

PS:

c980dz.jpg

Sprawdzam na metkach ;)

I poza tym, pisałem to 1h zanim zacząłem się bawić :)

Opublikowano

To udostępnij to, co narazie zrobiłeś, ludziom się przyda.

Jak mi się to uda do końca ogarnać to udostępnię :v

BO ci co piszą że im się udało to gówno prawda :)

Opublikowano

Kappa gdyby nie to że on pousuwał all hacki na forum swoje. Jak nie masz pobranych to już nie pobierzesz, chyba że ktoś da reupload.

Opublikowano

Kappa gdyby nie to że on pousuwał all hacki na forum swoje. Jak nie masz pobranych to już nie pobierzesz, chyba że ktoś da reupload.

Mogę je wrzucić, ale potem bo teraz sobie gram 

Opublikowano

K***a nie mam dysku D. Ale i tak propsy, można pobierać w ciemno, bo nie musiał nic przy tym robić, więc nie zepsuł.

Reju, różnimy się tym, że jeśli coś robię to tego nie psuję.

A tu nie wina cheatu, bo na innych serwerach działa.

Jak ktoś ma zabezpieczenia jak enaris, to ciężko zrobić :D

A ja się nie znam na robieniu cheatów, zajmuję się forami, a tu tylko z dobrej woli udostępniam coś co osoby które coś ogarniają mogą sobie poprawić.

Mogę je wrzucić, ale potem bo teraz sobie gram 

Wrzucając rzeczy Exile narażasz się na łamanie "praw autorskich" jak to ostatnio wyrzucili mi mobbera :D

Opublikowano

Reju, różnimy się tym, że jeśli coś robię to tego nie psuję.

A tu nie wina cheatu, bo na innych serwerach działa.

Jak ktoś ma zabezpieczenia jak enaris, to ciężko zrobić :D

A ja się nie znam na robieniu cheatów, zajmuję się forami, a tu tylko z dobrej woli udostępniam coś co osoby które coś ogarniają mogą sobie poprawić.

Wrzucając rzeczy Exile narażasz się na łamanie "praw autorskich" jak to ostatnio wyrzucili mi mobbera :D

nie nasza wina ze Exile dał się kupić ;/

Opublikowano

nie nasza wina ze Exile dał się kupić ;/

No nie wasza nie wasza :D

Niczyja to wina, ale pamiętajcie że jest jeszcze grupa która niedawno została stworzona na forum czyli Metin2 Developers, już mają kilku konkretnych członków i z tego co Sielu napisał gdzieś w poście, nawet chyba w tym temacie, pracują nad konkretnym cheatem na każdy serwer :D

Opublikowano

No nie wasza nie wasza :D

Niczyja to wina, ale pamiętajcie że jest jeszcze grupa która niedawno została stworzona na forum czyli Metin2 Developers, już mają kilku konkretnych członków i z tego co Sielu napisał gdzieś w poście, nawet chyba w tym temacie, pracują nad konkretnym cheatem na każdy serwer :D

Myślisz, że jak wstawisz jednego czita uniwersalnego na 5 serwerów to dostaniesz się do tej "elitarnej" (szkoda mi Siela, że tam jest) grupy? "Spokojnie, kolego".

PS: Nie masz czegoś, do czego nie potrzeba "Patrycji" D://?

Opublikowano

Myślisz, że jak wstawisz jednego czita uniwersalnego na 5 serwerów to dostaniesz się do tej "elitarnej" (szkoda mi Siela, że tam jest) grupy? "Spokojnie, kolego".

PS: Nie masz czegoś, do czego nie potrzeba "Patrycji" D://?

Ja nie chcę tam do grupy, do tej grupy trzeba mieć jakieś umiejętności.

Ja nie ukrywam że nie potrafię robić cheatów, mogę Ci coś ewentualnie poprawić lub przerobić JEŚLI ogarnę jak to działa i co do czego jest.

Nie udaję jakiegoś znawcy w przeciwieństwie do Ciebie znającego się na wszystkim :D

Nawet jakbym miał to Tobie bym nie udostępnił :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...