Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako częsty bywalec działu Minecraft > Publikacje serwerów od dawien dawna brakuje mi jednej rzeczy. 

Gdy szukam jakiegoś konkretnego typu serwera muszę również patrzeć na inne, które mnie w ogóle nie interesują.

Gdyby była opcja wybrania typu serwera na przykład "RolePlay" i na stronie wyskoczyły by mi tylko wszystkie serwery tego typu 

szukanie było by dużo wygodniejsze.

Jeśli masz jakieś pytania chętnie odpowiem

49526424047130730439.png

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Takie coś już teoretycznie jest, ale po wybraniu własnych filtrów (typ serwera, ilość slotów itd.) wyskakuje error 502.

Występuje to też w innych działach przy wszystkich/większości "własnych filtrów" i z tego co wiem, to problem jest znany administracji, ale aktualnie nie ma kto się tym zająć. :|

Opublikowano

Takie coś już teoretycznie jest, ale po wybraniu własnych filtrów (typ serwera, ilość slotów itd.) wyskakuje error 502.

Występuje to też w innych działach przy wszystkich/większości "własnych filtrów" i z tego co wiem, to problem jest znany administracji, ale aktualnie nie ma kto się tym zająć. :|

+ jeżeli klikniesz na typ serwera Ao8Q2Fb.png to pokazują się tylko serwery roleplay http://www.mpcforum.pl/forum/299-minecraft-publikacje-serwer%C3%B3w/?changefilters=1&rodzajSerwera=4

Opublikowano

+ jeżeli klikniesz na typ serwera Ao8Q2Fb.png to pokazują się tylko serwery roleplay http://www.mpcforum.pl/forum/299-minecraft-publikacje-serwer%C3%B3w/?changefilters=1&rodzajSerwera=4

Więc moja propozycja jest taka, aby przejrzyście umieścić tą funkcję :)

Dodatkowo jeśli klikniesz właśnie w  Ao8Q2Fb.png lub inny typ serwery ukazują się tylko te, które są na danej stronie.

A gdy przejdziemy na stronę 2 znowu mamy wszystko domyślnie.

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Więc moja propozycja jest taka, aby przejrzyście umieścić tą funkcję :)

Dodatkowo jeśli klikniesz właśnie w  Ao8Q2Fb.png lub inny typ serwery ukazują się tylko te, które są na danej stronie.

A gdy przejdziemy na stronę 2 znowu mamy wszystko domyślnie.

Aktualnie nie jest to możliwe do wykonania.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...