Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt Elfbot ;d

konrazo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam skryptu na liczenie potów w zamkniętych bp jeśli ktoś ma będe wdzięczny jeśli poda ;d

#EDIT  Dodam że prosty skrypt z itemcount nie działa ;d

Nick w grze : Konrazo
Level : 30
Rejon : EU
Kontakt : LOL ,

Chcesz ze mną pograć lub sprawdzić moje umiejętności ? dodaj mnie do znajomych w lolu.

Opublikowano

A jaka zmienna odpowiada liczeniu itemów w zamkniętym bp ? podpowiedziałbyś mi jak można go napisać ?

#edit   Dodam że gdy używa pierwszego pota z całej setki w serverinfo pokazuje np using blabla i ilość wszystkich potów przy sobie ;d może dałoby się z tym coś pokombinować ?

Chcesz ze mną pograć lub sprawdzić moje umiejętności ? dodaj mnie do znajomych w lolu.

Pomocnik
Opublikowano

Teoretycznie można ale jak używasz innych potów/runek które piszą również "using..." to nic to nie da bo w skrypt miałby wykrywać napis w logu.

Opublikowano

używam dwóch rodzai potów ;d i pisze np. Using one of 9000 Strong Mana Potions i Using one of 7000 Strong Health Potions

A nie da sie ustawić by skrypt wykrywał czy pisze health czy mana ? ;d Wiem że jest taki skrypt bo widziałem screena od goscia który gra na tym samym serwie ;d ale nie chce mi go dać ;d

@Refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...