Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w napisaniu pluginu do CS

Yellon1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam prośbe żeby ktoś pomógł mi napisac plugin, ktory będzie polegał na tym.

Przysłowiowy gracz wchodzi na serwer i ma zwykłą bron (jest to serwer FFA) i zeby zmienic sobie skin do broni musi zdobyc ilość expa. np 1lvl 30 expa zdobedzie to awansuje do 2 lvl i po wpisaniu /menu wyskakuje menu ze skinami od danego levela. Gdy wbije taki lvl moze uzywac tego skina i tak dalej.. W każdej chwili moze sb zmienic np z M4 cyrex na dragonking. I najlepiej zeby kazdy skin byl podzielony do danej broni czyli M4/Ak/Awp/Famas/Deagle.

plugin ma polegać na tym żeby:

** W hud po prawej stronie u gory pisało:

-Skin: (jak ma 1 lvl to pisze brak)(gdy wbije 2lvl i wybierze ten skin pisze tu jaki to skin)

-Lvl: (1lvl)

-Exp: (w przypadku 1lvl [0/30] itd. to jak cos zmienie sam)

Najlepiej zeby kazdy widzial jak zginie danego gracza statystyki.

** Wyswietlanie menu po wpisaniu /menu

1. AK

- po 3 skiny do danej broni to juz sobie sam zrobie

2. M4

- po 3 skiny

3. AWP

- po 3 skiny

4. Famas

- po 3 skiny

5. Deagle

- po 3 skiny

Tylko zebym mogl zmienic nazwe i lokalizacje modelu.

** Zapisywanie na nick

** za zabicie gracza zdobywa 2 expa / 2 za podlozenie lub rozbrojenie paki / (3 za zabicie admina - nie konieczne)

** kolejnosc zdobywania skinow: 2lvl Deagle / 3lvl Famas / 4lvl M4 / 5lvl AK / 6 lvl AWP / 7lvl drugi Deagle / 8lvl drugi Famas / 9lvl drugie m4 / 10lvl drugie AK / 11lvl drugie AWP i tak dalej gdy zdobedzie max lvl czyli 16lvl w przypadku po 3 skiny do kazdej z tych broni pisze Lvl Max

** Po zdobyciu 2lvl pisze w say Gratulacje wlasnie awansowales do 2 poziomu i zdobyles Deagle

To chyba wszystko. Jak cos to najlepiej niech ktos kto jest chetny mi pomoc zglosi sie do mnie na gg 51340854. Jestem w stanie zaplacic za taki plugin ale nie jakaś kosmiczną cene :) z gory dzieki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...