Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ołtarze teleportacji.

bartek1111120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :), chciałbym dodać na swój serwer "normalne" Ołtarze teleportacji. Chodzi mi o to, że np. Mam dolinę orków i tam stoi sobie npc, który przenosi nas do AV1, a chciał bym, żeby tam był tylko portal, który nas przeniesie na początek do AV1, żeby nie było tego npc. A jeżeli tak się nie da, to żeby chociaż za NPC był ten portal do AV1, bo ch*****to wygląda

U mnie wygląda to tak :

05743408263370159991.png

Dodam że z AV1, do AV2 nie mogę się niczym przenieść. Mogę dostać się tam bezpośrednio za pomocą pierścienia teleportacji. bo w AV1 nie ma żadnego portalu do AV2. Chciał bym tam dodać taki porta, że jak przy nim staniemy w AV1 np. gdzieś na końcu, to żeby nas przeniosło na AV2 na początek.

W samym AV2 Chciał bym stworzyć Komnatę Berana Setaou . i że np. przed wejściem do niej będzie sobie stał npc i jak na niego klikniemy, to za pomocą np. krętego klucza, albo krwistego kamienia, przenosił by nas na tą komnatę tego Berana. W AV2 Mam możliwość przejścia do przedsionku. I właśnie fajnie by było jak by tam był NPC taki, i że np. przeniesie mnie, ale on chce wzamian 100kk i kręty klucz 

Chciał bym również dodać na swój serwer AV3 i : 

Jak stoworzyć taką mapę? 

Jak dodać teleporter/portal, taki, że jak do niego podejdziemy, to nas przeniesie (nie chcę NPC) z AV2  do  AV3?

Jak dodać moby np. na 120 lvl, z Av2, do Av3, tak żeby były tylko troszkę silniejsze, jak dodać do nich drop np. długiego miecza, albo stalki 

I jak dodać komnatę w AV3 Azraela ! :) Jak ktoś mi pomorze, to na pewno zalajkuje odpowiedzi 

Ps : korzystam z plików by_takiniesmialy :) 

Dziękuję z góry za wszystkie pomocne odpowiedzi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...