Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sherian czy Terios ?

GM Nico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Różnią się typem serwera, trudno wybrać.

Ale sprawdzę obydwa, zobaczymy gdzie będzie mniej bugów i więcej graczy.

Opublikowano

Różnią się typem serwera, trudno wybrać.

Ale sprawdzę obydwa, zobaczymy gdzie będzie mniej bugów i więcej graczy.

O CO CHODZI ? NA STRONCE TERIOSA JEST RANKING LUDZI ? A PONOC DZISIAJ RUSZA ? WTF

Opublikowano

O CO CHODZI ? NA STRONCE TERIOSA JEST RANKING LUDZI ? A PONOC DZISIAJ RUSZA ? WTF

Jeszcze nie została wyczyszczona tabela player w bazie, przed startem wszystko będzie git.

Opublikowano

Jak dla mnie Terios. Wcześniej miał ilu graczy, a teraz startuje na nowo z poprawkami, więc powinno być jeszcze lepiej. 

I to jest właśnie wielki minus tego serwera. Ludzie już na nim grali, więc podejrzewam, że szybko znudzi im się wykonywanie od nowa tych samych misji, ulepszanie tych samych broni itp.

Opublikowano

Pierwszy Terios jakoś do mnie nie przemawiał, praktycznie nic nie zostało zmienione, ale dam szansę. 
Co do Sherian'a, WeeZy jest dość ogarnięty, serwer może być całkiem niezły.
No, ale jeśli lubisz coś łatwiejszego to raczej Terios.

Opublikowano

Sherian o ile na prawdę będzie to serwer bez bugów ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Szczerze - chyba Terios, mimo że jest lipny, Sherian - jebła się baza, ponoć wyciekła ( taka fama krąży, i jeśli to prawda - lipa ) , a po za tym nie widzę przyszłości w kolejnym gniocie od Crime'a. Surek przynajmniej kupi, postawi s**t, ale ten s**t przynajmniej stoi.... A Crime i jego serwery - co tu dużo mówić, pokaż mi jeden po za Sherianem który już się wysypał po kilku godzinach , który by stał do tej pory... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

I teraz już wiesz że Terios, stoi, poprawiali jak trzeba było, a Sherian się wyłożył chyba i mysql im wyciekła podobno xD

Opublikowano

To tak jakbyś miał wybrać czy zjeść gówno łyżką czy widelcem. Nie polecam żadnego szkoda czasu na te gówno serwery.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

I teraz już wiesz że Terios, stoi, poprawiali jak trzeba było, a Sherian się wyłożył chyba i mysql im wyciekła podobno xD

Nic nie wyciekło, lol.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nic nie wyciekło, lol.

Jakiś ziomek udostępniał accounty sheriana xD

Opublikowano

Zdecydowanie Terios, byłem tam w ekipie, co prawda zdarzyła im się wcześniej wpadka z balansem i pojedynczymi bugami, ale chłopaki cały czas pracowali i dobrze zrobili zaczynając od nowa.

Jeśli szukasz czegoś na dłużej to bardzo polecam.­

­

Opublikowano

Terios oczywiście. :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Wybór jest w tej chwili oczywisty, że Terios.

Niemniej jednak nie jest wcale lepszy, więc polecałabym poczekać na coś wartego uwagi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...