Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o zgłoszenie nieuczciwego gracza za SCAM

BoomCreeperBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój kolega został wykiwany przez typka który posiada, wysoki level, dużo repow i dobrych komentarzy.

Trade mial wyglądać tak że kolega da mu 9E w skinach a on da kod na doładowanie portfela steam w wysokości 10E, sam czułem wątpliwości i mówiłem ziomkowi że 50% na scam skoro nie chciał sie wymienić pierwszy i nie jest to zwykły trade, ale on wolał zaryzykować.

Tutaj macie link do jego profilu http://steamcommunity.com/profiles/76561198215805307

Ogólnie śmieszna sprawa bo jak rozsyłałem link to, jeden znajomy pomyślał że to ja jestem scamerem, no cóż okazał sie być fałszywym skoro nawet linku nie sprawdził (tak, tak sprawdźcie czy się wszystko zgadza),a od razu mnie zwyzywał i w ogóle, pozdro dla niego i z góry dzieki za reporty.

Co do dowodu to dam jutro bo ja nie mam do niego dostępu i muszę kolegę o niego poprosić
graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...