Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

40 lvl - co dalej?

st3fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Wbiłem jakiś czas temu 40 lvl, zrobiłem odznakę z tego i wyzerowało mi lvl, pytanie - co dalej? Jak wbije znowu 40 lvl, to co? Zresetuje mi go ? I tak w kółko? Czy jak? :c Dam lajka za odpowiedź. ;)

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Podejrzewam, że będzie tak w kółko ;) Może później dadzą jakieś nowe odznaki, a może już są. Chodzi tylko o cotygodniowy drop :)

Opublikowano

Yhym :D Czyli takie to trochę bez sensu. Dzięki. ;)

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Po prostu wymyślili sobie nowy sposób na drop, żeby ludzie wiedzieli, że mogą dostać jedną broń na tydzień, chyba to było ich głównym celem. Może i bez sensu, może z sensem, nie wiem, nie wnikam :D

Opublikowano

Po prostu wymyślili sobie nowy sposób na drop, żeby ludzie wiedzieli, że mogą dostać jedną broń na tydzień, chyba to było ich głównym celem. Może i bez sensu, może z sensem, nie wiem, nie wnikam :D

Taa. Ciągle jakiś MP9 za 3 centy :D

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Jak wbijesz drugi raz 40 lvl dostajesz taki sam medal tylko fiokletowy :v

Słaby troll. :D

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Potwierdzam zostało to dodane wraz z aktualizacją odgłosu kroków. Masz to omówione na filmiku u McSkilleta. Dostaniesz z fioletową gwiazdą jak wbijesz ponownie 40 do końca roku.

Opublikowano

To nie troll... Naprawde dostajesz taki sam medal tylko zamiast NIEBIESKIEJ gwiazdki dostajesz taki sam z fioletową.

Poszukaj sobię informacji na Reddit. Nie rozumiem ludzi uznających dobre odpowiedzi jako troll...

@Edit

Dostaniesz takie.

by8e8.png

źródło

Myślałem, że żartujesz. :D Sorki. :D 

Potwierdzam zostało to dodane wraz z aktualizacją odgłosu kroków. Masz to omówione na filmiku u McSkilleta. Dostaniesz z fioletową gwiazdą jak wbijesz ponownie 40 do końca roku.

A jak wbije 40 lvl na nowym roku?

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Myślałem, że żartujesz. :D Sorki. :D

A jak wbije 40 lvl na nowym roku?

O tym nie było mowy ale na logike jak jest to medal zasług 2015 to go nie dostaniesz. Prawdopodobnie zresetuje samoczynnie lvl i bd się nabijać na odznake za zaslugi 2016.

Opublikowano

Jak już masz medal, to po wbiciu ponownym 15, dostajesz taki sam, tylko, że środek fioletowy.

Ew. Moge się mylić, albo to był żart. Jednak, gdzieś była taka informacja.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Dzięki, do zamknięcia. :)

Zrobiłem coś źle?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...