Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MULTI] Waleczni

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z najpopularniejszych serwerów sf game ponownie powrócił na własnych W 90% PLIKACH , reszta to pliki od Gilu i z serwera Norberta...

WALECZNI.NET

Do wyboru cztery rózne typu serwerów (Multi Very Easy - Multi Very Hard)

w 70% ukończona gra, tak wiem w tyle pozostał serwer lecz braki szybko zostaną nadgonione..

Aby nie przerywać graczą rozrywki po wystartowaniu serwera dzisiaj koło 2 w nocy zostaną wgrane FIX ŁATKI a także Update i Cron na dodawanie grzybków który będzie działał od początku grudnia (Ochrona Początkowa) , Nowy item shop , obóz a także strona główna zostaną wgrane w Poniedziałek :))

*Nie ma co wiele sie przechwalać i pisać o postępach .. najprostszym sposobem będzie poprostu zaproszenie na serwer :)

Opublikowano

a co z waszą przeróbką gladiatusa?

ten wasz sfgame to syf - wystarczy, że wymieniłeś Norberta i wszystko wiadomo.

to już jest autorski silnik nowej gry, lecz niestety sporo pracy jeszcze pozostało, myślę że premiera będzie na styczeń 2016.

co do sfgame - dodałem norbertsa tylko dla  tego żeby się nie czepiał że cos od niego , jak to zawsze on :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...